©  Foto:

Adventure Park

I hyggelige Hillerød er der mulighed for at besøge et spændende og udfordrende aktivitetscenter der er inkluderende for både børn og voksne, og som egner sig både til arrangementer som børnefødselsdage og teambuilding for firmaet og meget mere.

AdventurePark

Der er garanti for en aktivitetsrig dag, er det en god ide at besøge AdventurePark i Hillerød. AdventurePark er et udendørs eventcenter på cirka 80.000 m2. hvor konceptet er at få folk ud i naturen og løse opgaver, hvor man både skal bruge kroppen og hovedet.

Ud over udendørsarealet tilbyder AdventurePark også et 500 m2 stort indendørs action center. Aktiviteterne er forskellige discipliner som kendes fra adventuresportens verden, og som kan sammensættes og tilpasses den enkeltes behov, som for eksempel polterabends, fødselsdage, firmafester, leder kursus og teambuilding med mere.

Hos AdventurePark er adskillige aktiviteter dedikeret til børn. Man kan eksempelvis tage på eventyr med den fortryllede krabbe og opdage dens magiske verden og hvad den har at byde på.

Hvis man er lidt mere til den uhyggelige stemning kan man tage på mission i rollespilslandet Favnevild hvor troldmanden Caris har brug for hjælp til at fange et vildsluppent monster der gemmer sig i skoven.

Teamet bag AdventurePark

AdventurePark drives af en lille gruppe livsnydere, hvor de individuelle baggrunde er forskellige, men fælles for hele ledergruppen er, at alle har mange års erfaring på bagen med oplevelsesevents, personalepleje og samarbejdskurser i Danmark og resten af verdenen. Sideløbende med eventarrangementerne og kurserne har ledergruppen også arbejdet med plejebørn, unge kriminelle, stofmisbrugere og handicappede.

Filosofien for AdventurePark

Idéen med AdventurePark er at få folk ud og lege. Vi mener at gode oplevelser er den sikreste vej til et positivt liv samt en hverdag med færre bekymringer. I store dele af verden er folk enige om, at et lykkeligt og positivt sind hænger sammen med et godt helbred.

I AdventurePark besidder vi både viden og midlerne til at berige jeres liv med positive oplevelser. Er i på udkig efter et firma-event, eller blot en tur med venner og familie, vil det være os en fornøjelse at tilbyde et arrangement, der kan glæde jer.

Planlægning i AdventurePark

Der tilbydes et bredt udvalg af forskellige aktiviteter, som kan kombineres på flere forskellige måder, afhængig af arrangementets formål. Det er meget vigtigt, at arrangementet fungerer som en helhed, og derfor har det stor betydning for os at finde den rette aktivitetspakke til hver enkelt gruppe af gæster.

Arrangementet skræddersyes og tilpasses gæstens forventninger og temperament. Dette resulterer i en samlet aktivitets pakke, der er designet til at tilfredsstille alle typer kunder, som eksempelvis en børnefødselsdag, firma arrangementer eller sågar elite sportshold. De enkelte aktiviteter tilpasses desuden også en passende sværhedsgrad hvor de fysiske krav matcher kundens ambitioner.