Gå til indhold
©  Foto:

3 * Ølsmagninger på Skänk i maj

Skänk er Hillerøds hyggelige og stemningsfulde øl- og vinbar for voksne. Her kan du hygge med vennerne eller tage en afslappet parmiddag. Personalet går op i at skabe en rar og hyggelig stemning, mens du nyder øl, vin og dejlig mad. Gå på opdagelse i 10 forskellige fadøl fra danske mikrobryggerier, 20 forskellige vine på glas fra hele verden og fristende cocktails. Fuldend smagsoplevelsen med luksus tapas og gode snacks. Aldersgrænse min. 18 år.

Maj kommer til at stå i øllets tegn på Skänk Hillerød, når øl- og vinbaren inviterer på tre vidt forskellige ølsmagninger fra tre spændende sjællandske mikrobryggerier.

Vi har forsøgt at lave tre forskellige smagninger, så der er noget for alle, uanset om man lige er begyndt at udforske øllets spændende verden, eller om man er en garvet kender” fortæller bestyreren på Skänk, Simon Pettitt.

Smagningen med Herselv Bryghus har fokus på nogle af bryggeriets mere unikke øl. Hornbeer vil give et indblik i øl og mikrobryg for dem, som gerne vil vide mere om denne smagfulde verden. Endelig er smagningen med Det Våde Får en fejreing af gode lokale råvare fra Nordsjælland.

Unikke øl fra Herslev Bryghus

Tirsdag den 3. maj kommer det økologiske og innovative bryggeri forbi med nogle af deres mest specielle øl. Så som en hvede lavet med asparges, og en stout lagret på whiskyfade fra Stauning Whisky. Herslev Bryghus går meget op i at bruge det bedste fra deres lokale område, og at der skal være fokus på genanvendelse mellem de forskellige producenter. Det og meget mere vil man kunne høre om, mens man smager de spændende øl. | Book billetter

Mikrobryg for begyndere og interesserede med Hornbeer

Lørdag den 21. maj er dagen for alle, som har fået smag for dansk mikrobryg, men som gerne vil tage næste skridt ind i øllets velsmagende verden. Til denne frokostsmagning vil Hornbeer præsentere de bedste af deres øl samtidig med, at de giver en introduktion til dansk mikrobryg, for dem som gerne vil vide mere.

Både Herslev og Hornbeer smagningerne inkluderer Skänks berømte tapasbræt, som til anledningen vil være fyldt med det bedste ost og kød fra små danske mejerier og slagterier. | Book billetter

Lam og øl fra Det Våde Får

Tirsdag den 31. maj er gode lokale råvare i fokus, når man skal smage på både øl og lamme charcuteri fra Det Våde Får. Gårdbryggeriet Det Våde Får ligger på Tolykkegård, som også opdrætter egne lam. Kødet fra disse lam er blevet lavet til forskelligt lækkert charcuteri på det lokale slagteri Kødsnedkeren. Når øllene også er produceret på lokale råvare, så bliver det simpelthen essensen af Nordsjælland. Til denne smagning vil brygmester og gårdejer Henrik Koch fortæller om sit gårdbryggeri, mens man smager på hans øl og nyder lamme charcuteri til. | Book billetter