Cykelruter i Kongernes Nordsjælland

Kongernes Nordsjælland er et kongerige for turister, der gerne vil opleve imponerende slotte og smuk natur fra en cykelsadel. Besøg små kystbyer, hvor stråtækte huse omgivet af stokroser og brosten tager dig tilbage i tiden. Nyd roen på ruten langs havet med udsigt til hvide sandstrande og bølger, der frister. Eller lad pedalkraften lede dig ind i landet til skovens dybe stille ro -til UNESCO verdensarv og det, der i 2018 bliver Danmarks femte nationalpark. 

Nordkyststien - Rute 47

Fra cykelsadlen kommer du til at opleve de steder man normalt ikke kommer til. Du kommer gennem små hyggelige kystbyer og badebyer og gennem enestående naturområder.

Louisiana Ruten byder på kunst i verdensklasse

Louisiana Ruten

På denne tur, der går syd for Helsingør, får du for alvor muligheden for at opleve det moderne Nordsjællands kunst og arkitektur.

Dronningerunden-Kokkedal-Fredensborg

Dronningerunden, ca. 40 km gennem Fredensborg Kommune på cykel. Ruten går gennem alle fire store bysamfund i kommunen: Kokkedal, Nivå, Humlebæk og Fredensborg. 

Halsnæsstien

Halsnæsstien-til fods eller på cykel. Halsnæsstien er omgivet af vand på tre sider; mod nord Kattegat, mod syd og vest de mere rolige vande ved Isefjord og Roskilde Fjord.

Tisvilde Hegn Cykelrute

Tisvilde Hegn er Danmarks femte største skov som strækker sig fra Tisvildeleje langs kysten til Asserbo plantage.Tisvilde Hegn er et yndet udflugtsmål og der er både cykel-, ride- og vandre ruter. 

Slotsruten i Nordsjælland

Førsteklasses oplevelser fra cykelsædet. 75 kilometer rute med fokus på nordsjællandske slotte, slotsruiner og klostre. 

På cykel i Nordsjælland

Parforce rute 105

Parforce cykelrute 105 tager dig igennem Gribskov og introducerer dig til de områder der gør skoven til UNESCO verdensarv

Parforce rute 110

Parforce Cykelrute 110 tager dig igennem Store Dyrehave og introducerer dig til nogen af de områder og ting der gør skoven og vejene til UNESCO verdensarv.

Cykelruter nordsjælland

Tisvilde-Hillerød ruten

Tag turen fra det historiske Hillerød til den hyggelige lile kystby Tisvildeleje.

Kroneruten: 135 kilometer rundt på hele Nordsjællands top

En cykelrute for de oplevelseslystne cyklister, der vil se både Hamlets slot, fiskerbyerne, kridhvide strande og renæssanceslotte

Natur-/Kulturstien Hammermøllen - Flynderupgård

Hammermøllen i Hellebæk er en lille romantisk perle ude i skoven og ruten føre dig igennem skovstier til Flynderupgård.

Få hjælp til kort på mobilen

For at vores cykelrutekort virker bedst skal du downloade Google Maps