Cirkus Baldoni er flyvende!

Højt at flyve……

Årets forestilling står i flyvningens tegn. Cirkus Baldoni´s direktør har en meget stor passion for flyvning og er selv en erfaren pilot. Denne passion ønsker han at dele med sit skønne publikum. Cirkus Baldoni har derfor valgt at kalde årets forestilling for Højt at flyve.. Men bestemt ikke dybt at falde, for i årets forestilling skal I opleve en palet fuld af fantastiske artister specielt udvalgt til at give Jer kære publikum, en oplevelse i absolut særklasse.

I årets forestilling tager luftkaptajn Baldoni Jer med på en flyvende rundrejse til fjerne destinationer og nære egne. I skal hele vejen fra Danmark med vores super illusionist, til så fjerne egne som Japan hvor I møder vores fantastiske linedanserinde. På vejen slår vi et smut forbi Tjekkiet hvor I møder vores charmerende jonglør. Vi runder Texas hvor I skal opleve et nervepirrende lasso og knivkaster nummer. Herfra drager vi så den lange vej til Etiopien hvor vi har hentet to fantastiske unge mænd med stor charme, lækkert hår og masserer af selvtillid. En tur til den grønne Ø Irland bliver det også til, har vil I blive draget af vores underskønne Riverdansende fodjonglør. Med sig på turen har luftkaptajn Baldoni naturligvis Baldoni balletten i form af smukke stewardesser der sørger for, at I får den fuldendte flyvetur.

Årets klovnerier står vores lidt håbløse men hyldende morsomme steward Paczo for. Luftkaptajn Baldoni vil naturligvis ikke kunne gennemføre sådan en rejse uden sin tro følgesvend og copilot Leonardo. Som altid mine damer og herre, så bliver det værre og værre. Så sæt Jer tilbage, spænd sikkerhedsbælterne og tag med på en flyvetur I aldrig har oplevet lignende. 

 

Det specielle ved Cirkus Baldoni

Det er smilet, atmosfæren og hele den lune stemning der gør det til et hjerteligt og humørfuldt besøg for hele familien at besøge Cirkus Baldoni. Hos os lægges der vægt på nærheden samt, at tingene skal være i øjenhøjde for alle. Således er mottoet som altid ”forestillingen begynder når billetten købes”. De hyggelige gamle cirkusvogne, den smilende medarbejder i billetlugen, cirkusdirektøren der står i indgangen og byder folk velkommen, kioskpigen der serverer popcorn og andre lækkerier og klovnen der laver sjov med folk, når de kommer ind, alt sammen en stemning af, at være tæt på det hele.

 

Cirkus Baldoni er atter på vej……

Cirkus Baldoni glæder sig til, at byde velkommen til sæson nr. 17, hvor de traditionen tro gæster flere byer på Nordkysten. De ligger ud i Helsinge onsdag den 26. juni kl. 17.00, teltet rejses på Helsinge Eventplads ved Boagervej. Lørdag den 29. juni kl. 15.00 gæster de Hundested, her rejses teltet på havnen, overfor Netto. Søndag den 30. juni kl. 15.00 gæster de Græsted, her rejses teltet i Græsted Folkepark ved Centervejen. Mandag den 1. juli kl. 17.00 gæster de Gilleleje, teltet rejses ved Stæremosen. Tirsdag den 2. juli kl. 17.00 gæster de Dronningmølle, her rejses teltet overfor Campingpladsen, Strandkrogen. Humlebæk får besøg onsdag den 3. juli kl. 17.00, her rejses teltet ved Boserupvej. Torsdag den 4. juli samt fredag den 5. juli begge dage kl. 17.00 gæster de Hornbæk, teltet rejses på Vestre Stejlebakke. Lørdag den 6. juli kl. 15.00 gælder det Hillerød, her rejses teltet på hjørnet af Tulstrupvej/Kirsebær Allé. Rågeleje får besøg søndag den 7. juli kl. 15.00, her rejses teltet på Hostrupvej, overfor Campingpladsen. Tisvildeleje får besøg tirsdag den 9. juli og onsdag den 10. juli begge dage kl. 17.00 samt torsdag den 11. juli kl. 15.00.

Turneplan

Helsinge: Onsdag d. 26. juni kl. 17.00

Hundested: Lørdag d. 29. juni kl.15.99

Græsted: Søndag d. 30. juni kl. 15.00

Gilleleje: Mandag d. 1. juli kl. 17.00

Dronningmølle: Tirsdag d. 2. juli kl.17.00

Humlebæk: Onsdag d. 3. juli kl. 17.00

Hornbæk: Torsdag d. 4. juli og fredag d. 5. juli kl. 17.00

Hillerød: Lørdag d. 6. juli kl. 15.00

Rågeleje: Søndag d. 7. juli kl. 15.00

Liseleje: Mandag d. 8. juli kl.17.00

Tisvildeleje: Tirsdag d. 9. juli og Onsdag d. 10. juli kl. 17.00 samt torsdag d. 11. juli kl. 15.00

 

Et af Cirkus Baldoni kendetegn er, at når forestillingen er slut står alle artister og siger farvel og på gensyn til publikum.

Reserver, køb billetter og se meget mere på www.baldoni.dk eller på www.ebillet.dk

Det er også muligt, at reservere billetter på telefon: 20866010 hverdage ml. 9-14, weekender ml. 11-13, samt på cirkuspladsen fra 1 time før forestillingen.

Del denne side