Ilse Jacobsen_Spa

Wellness i Hornbæk

Hornbæk er stedet hvor du får ny energi og inspiration ved vandet, stranden og skoven. Ud over naturen tilbyder Hornbæk mange varierede spa- og wellnesstilbud. Hornbæk er stedet hvor du får mental velvære i og omkring naturen kombineret med gode spa- og wellnessoplevelser. 

Forkæl dig selv 
Trænger du til at koble af og forkæle dig selv - eller en du holder af – er der mange muligheder i Hornbæk; Wellness ophold i fredfyldte omgivelser, en dag eller to på et stemningsfyldt badehotel, en gourmet-oplevelse eller bare en afstressende tur i naturen? 

KURBADET • Hornbæk, på A.R. Friisvej i Hornbæk
Besøg KURBADET • Hornbæk for den ultimative forkælelse – bestil tid til massage og ansigtsbehandling eller vælg at tilbringe tid i spa-området med varme og kolde bassiner, udendøres bassin, dampbad, sauna og varmestole i sten, hvor du kan slappe af og nyde roen. 

KURBADET • Hornbæk sætter fokus på at skabe ro og hvile samt skabe en helheds-oplevelse for alle sanser. 
Alle sæber, scrubs og masker er udviklet og produceret specifikt til KURBADET • Hornbæk. 
og inspirationen til disse dufte er hentet fra naturen og havet omkring Hornbæk. Caféen tilbyder oplevelser til smagssanserne og den smukke kunst giver gæsterne noget interessant at kigge på. 

Som noget unikt vil der til KURBADET • Hornbæk være tilknyttet en kiropraktor, fodterapeut, diætist og en kosmetolog, der tilbyder egne behandlinger.