Hornbæk

Foto: Sarah Green

Med naturen og havet som nabo er der udfoldelsesmuligheder i Hornbæk året rundt. Både forår, efterår, sommer og vinter, er alle dage på toppen af Nordsjælland smukke og givende. 

Hornbæk er et sted for afslapning og aktivitet med familie og venner. Udenfor de klassiske, varme sommerdage, hvor tusindvis af badegæster søger mod strandens svalende bølger, er der også masser af muligheder for vandre- og cykelture i en evigt skiftende natur med udsigt til Sverige.

Forestil dig en gåtur ned gennem plantagen, hvor skoven åbner sig mod den smukkeste kyst med sand, strand og vand - den strand alle kører efter. Her kan du slappe af og lege med børnene. En lille perle, hvor en skøn blanding af kulturturister, jetsettere, børnefamilier, sportsfolk og sejlere mødes med de lokale for at nyde livet, hinanden og byens mange kvaliteter året rundt. 

Badestrande og badeinfo

Nogle af Nordkystens bedste badestrande ligger på begge sider af Hornbæk, med fint sand, beskyttende klitter og herligt friskt havvand. Se hvad du kan foretage dig på og omkring stranden.

Læs mere

Café hygge i Hornbæk