Det skal du opleve i Nordsjælland

Nordsjælland har store events og farverige festivaler, men også masser af lokale markeder, udstillinger, koncerter og naturoplevelser. Bliv inspireret her.

Begivenheder i Nordsjælland

Begivenheder i Nordsjælland

Få det samlede overblik over hvad der rører sig i Nordsjælland lige nu, så du kan planlægge og få mest muligt ud af dit ophold. Uanset om du er til natur eller kultur, slotte eller økosamfund.

Begivenheder i Helsingør

Begivenheder i Helsingør og omegn

Helsingør er en særdeles aktiv kulturby med store internationale festivals og en spækket koncertkalender på Kulturværftet året rundt. Oplev musik, teater, udstillinger og foredrag i og omkring Helsingør.

Begivenheder i Hillerød

Find alt fra store byfester til små intime koncerter i Hillerød. Har du lyst til en rundvisning på slottet, et fejende flot show i Frederiksborg Centret eller hygge med de lokale i Buddhas Jazz Club?

Begivenheder i Hundested

Hundested er især kendt for Sandskulpturfestivalen, men Timewinder, havnefesten og Hundested By Night er også et beøg værd. Havnens kreative miljø har fine oplevelser til dig året rundt.

Begivenheder i Frederiksværk & Liseleje

Hop ombord på Frederikke og sejl ud på Danmarks største sø, Arresø, eller flyv om kap med drager i Liseleje. Hvis du ikke hellere vil til koncert i Gjethuset eller på rundvisning på Krudtværket.

Begivenheder Gilleleje & Græsted

Græsted Veterantræf er nostalgi for fuld damp, mens Munkeruphus har fingeren på kunst- og designpulsen. Se skulpturer både inde og ude på Tegners Museum og mød de lokale i Kulturhavn Gilleleje.

Begivenheder Fredensborg Humlebæk & Nivå

Se store internationale udstillinger på Louisiana, hvis du er til kunst, design og arkitektur, og få opvisning i ældgamle jagtmetoder på Falkonergården. Fredensborg Slot inviterer indenfor i hele juli måned.

Begivenheder Hornbæk og omegn

Hornbæk har både store, lokalt forankrede begivenheder som Hornbæk Havnefest, Store Badedag, Kunst på Molen, Uge 31 og Hornbæk Kulturnat - og nye, sjove tiltag. Find dem her!

Begivenheder i Tisvildeleje

Festivalen Musik i Lejet er en ny stor sommerbegivenhed, og det traditionsrige Kildemarked lokker med dejligt kunsthåndværk. Gør fund hver sommerlørdag på loppemarkedet på Birkepladsen.   

Begivenheder i Helsinge og omegn

Gribskov Kultursal inviterer indenfor til masser af oplevelser med musik, teater og shows, og hver lørdag hele sommeren kan du slænge dig ved Gadekæret sammen med de lokale.