Hundested Havn

Bare Nordsjælland? - Hvordan får vi turisterne til Nordsjælland?

Foto: Tine Uffelmann

Under overskriften ”Meget mere end bare Danmark” skal danskerne dele deres bedste tips og feriesteder i Danmark i en ny stor landsdækkende kampagne.

Fælles Zoom møde
Fredag d. 29. maj inviterede vi erhvervet i Nordsjælland til et fælles zoom møde hvor vi fortalte om kampagnen, og hvordan du kan være en del af kampagnen. Og vi har stadig brug for din hjælp til at få Nordsjælland på landkortet - for dette er en fælles indsats for hele Nordsjælland. 

Hold ferien i Nordsjælland
Lad os sammen genopdage Nordsjælland, for Nordsjælland er ikke "bare"... Her er rigtig meget at være stolt over! Lad os sammen vise vores dejlige område frem og fremhæve netop dét, som gør Nordsjælland til noget helt særligt, som gør det værd at holde sommerferien her.

Vær med når vi genstarter turismen i Nordsjælland
Hør mere om, hvordan du kan være med til at genstarte turismen i Nordsjælland, når vi inviterer erhvervet i Nordsjælland til endnu en times online møde og intro til:

Meget mere end bare Danmark” 

Fredag den 12. juni kl. 11.00-12.00
på videotjenesten Zoom
.

Her vil vi fortælle om status på kampagnen, hvordan vi sammen kan engagere danskerne til at holde ferie i Nordsjælland i 2020 og hvordan du kan hjælpe og blive en del af kampagnen.

Deltag i Zoom møde - Fredag den 12 juni kl. 11:00

 

Vi vil hver fredag kl. 11.00-12.00 i hele juni, invitere erhvervet og jer som aktører ude i erhvervet indenfor i VisitNordsjællands digitale verden og fortælle om tips og trends og om hvordan det egentlig går med turismen i Nordsjælland. Så hop med indenfor og lad os inspirere af hinanden. 

 

 

 

Præsentation af videomøde samt baggrundmaterialer for kampagnen

VisitNordsjælland kampagnepræsentation

Se vores præsentation af den nationale, regionale og lokale kampegne for Genstart Danmark

Se eller gense videomødet fra 29. maj

Danskernes ferieplaner 2020

Set i lyset af Coronakrisen er det mere afgørende end nogensinde at vække danskernes lyst til og mulighed for ferie i Danmark

Bag kampagnen
Bag kampagnen står 19 danske destinationer, Brancheforeningen Danske Destinationer, Dansk Kyst- og Naturturisme, Dansk Storbyturisme og VisitDenmark, som i alt har samlet 10,7 mio. kr. sammen til formålet. Erhvervsfremmebestyrelsen har yderligere bevilliget 10,3 mio. kr.