Autocamper sites i Nordsjælland

I Nordsjælland er der rig mulighed for overnatning med autocamper/campingbil. Området byder på dejlige campingpladser hvoraf mange af dem har plads til autocampere. Der er ikke langt til stranden, seværdigheder og den skønne natur som byder velkommen her i Kongernes Nordsjælland. Find din autocamper plads: Se mere på dette link  Mange af campingpladserne tilbyder forskellige aktiviteter og så er der altid legekammarater at finde for børnene. Det er da indbegrebet af hygge. 

Nogle campingpladser organiseret under DK Camp tilbyder pladser til autocampere. De hedder nu DK Stellplätze. Læs mere om disse pladser på dette link. 

Overnatning på havnene i Nordsjælland: På havnen i Hundested, Lynæs, Frederiksværk og Nivå er der speciel plads til overnatning med autocampere. Se mere her på siden. 

Allemandsretten: I Danmark er der ingen "allemandsret", derfor må du ikke campere uden for de officielle campingpladser eller på de danske strande. Langtidsparkering af campingkøretøjer er kun tilladt på specielt indrettede pladser enten på havne eller på campingpladser. 

 

 

Kom billigere over Storebæltsbroen med autocamper

Se priser og retningslinjer for Storebæltforbindelsen her

 

 

 

 

Oplev Kongernes Nordsjælland sammen med Camper World.

Nu har du nu muligheden for at besøge tre udvalgte campingpladser i samarbejde med Camper World. Husk at reservere plads til din camper, så vil lejrcheferne stå med åbne arme og vente på jer og HUSK at nyde de forskellige pladser med deres meget forskellig naturoplevelser. Se mere om turen her

 

 

 


 

 

 


Del denne side

Frederiksværk Havn

Havnelinien 23
3300 Frederiksværk
4 autocampere
Pris: Kontakt havnen for pris. 
Ligger ved indkørslen til havnen, betaling opkræves af havnens personale på pladsen.  
Hundested Havn
Nordre Beddingsvej 38
3390 Hundested
Plads til 10 autocampere. Ligger lige ved indkørsel fra Strandvejen.

Pris: Kontakt havnen for pris.
Lynæs Havn

Autocampere er velkomne på Lynæs Havn. På bådenes vinterpladser er der plads til autocampere og telte, og der er etableret tømmestation på havnen.

Pris: Kontakt havnen for pris.

Lynæs Havnevej 15 B, Lynæs 3390 Hundested. Tlf.: +4547939119

www.lynaes-havn.dk 

Nivaa Havn

Nivå Strandpark 25, 2990 Nivå. TLF.: +4520828040

www.nivaahavn.dk 

nivaahavn@fredensborg.dk

Pris: Kontakt havnen for pris