Vinterferie – endelig!

Lad os give dig nogle ideer til hvorfor du skal holde den i Nordsjælland.

Først og fremmest fordi der er masser af dejlige oplevelser for børn og deres voksne. Kom ud i lyset og hold aktiv ferie med masser af motion i Nordsjællands skønne natur, f.eks. Heatherhills bakker eller på de mange naturfitnessbaner. Fastelavn falder i vinterferien, så hvorfor ikke opleve en anderledes forrygende tøndeslagning i havnebassinet i Hundested? M/S Museet for Søfart siger VOV til alle dyr ombord, både de nuttede og pestilenserne, og Øresundsakvariet tager jer med ned under overfladen. Mød middelalderens børn på Esrum Kloster og Børnenes Danmarkshistorie på Frederiksborg Slot, sig goddag til Picasso på Louisiana og meget, meget mere, som du kan læse om her.

Vinterferie i Helsingør

Kulturbyen, søfartsbyen, Hamletbyen, slotsbyen, verdensarvsbyen Helsingør byder velkommen i vinterferien til børn og voksne. Slå jer løs og gå ombord i oplevelserne - rigtig god fornøjelse! 

Vinterferie i Halsnæs

Det er vinterferie og Halsnæs er fuld af hyggelige vinterferieaktiviteter samt fantastiske naturoplevelser lige udenfor døren. Der findes ikke dårligt vejr - kun dårlig påklædning!

Vinterferie i Hillerød

Hold vinterferie i Hillerød, hjertet i Kongernes Nordsjælland. Det perfekte udgangspunkt for store kultur- og naturoplevelser som Frederiksborg Slot og Unesco verdensarven, Parforcejagtlandskabet. Hjertelig velkommen!

Vinterferie i Gribskov

Gribskov har både skov og åbne vidder til en aktiv vinterferie i skøn natur. Besøg Esrum Kloster for spændende indendørs aktiviteter, eller Kulturhavn Gillelejes mange tilbud.

Vinterferie i Fredensborg

Vinterferie i Fredensborg er bl.a. besøg på Louisiana Museum of Modern Art, hvor der er vinterferie i Børnehuset med værksteder, familieomvisning og vinterferiekonkurrence. 

Vinterferie i Danmark

Hold ferie i Danmark, der også byder sig til i vintermånederne! De fleste museer, akvarier og zoologiske haver holder åbent året rundt, og der er ingen problemer med at finde overnatning på denne årstid - og det er uanset hvilken type, du går efter.