VInterbadning

Vinterbadning i Nordsjælland

Foto: PixaBay

Iskoldt, mørkt og alt andet end tillokkende. Man kan næsten høre havet råbe: Hold dig væk! Alligevel kommer mange til strandene i Nordsjælland for at få det kolde gys og opleve det utrolige velvære, kroppen føler efter et kuldechok.

Hvornår vinterbade
Morgen, middag eller aften. Mange synes at et morgenbad lige giver dem det rigtige kick for at komme i gang med dagen. Nogle tar’ dukkerten ved middagstid (måske er vandet lidt varmere hvis solen skinner) Og så er der mange som siger, at vinterbade i skumringen er en helt speciel oplevelse – afstressende og afslappende efter en lang dag.

Hvor kan man vinterbade
I princippet overalt langs Nordsjællands ca. 300 kilometer lange kyst. Men, de fleste foretrækker en lille badebro eller, når det er fra åben strand, gerne at der er sand på bunden. Og kan man gå, cykle eller køre bil lige til, er det bare perfekt. Her får du VisitNordsjællands tips til både hotte vinterbadningssteder og hvor du kan gå hen før og efter den kolde dukkert for at få varmen.

Værd at vide om vinterbadning

Tips omkring badeklubber, badeforhold, vinterbaderåd mm.

Her kan du vinterbade

Her får du VisitNordsjællands tips til både hotte vinterbadningssteder og hvor du kan gå hen før og efter den kolde dukkert for at få varmen.

Spa & velvære

Tag den tykke, bløde badekåbe på og træd ind i et slaraffenland af velvære, masage, aromakure og varme bade. Oplev en wellness-weekend, hvor der ikke står andet end nydelse og forkælelse på programmet.

Outdoor Oplevelser

Oplev Nordkysten og den smukke natur fra vandsiden. Kast dig ud i bølgen blå, mærk suset og spændingen ved at flyve på vandet, eller tag en meditativ paddleboard-tur. Her er fantastiske muligheder for en dejlig dag ved, på og under vandet, og de lokale hjælper dig i gang.