Vinter ved Frederiksborg Slot

Tid til hygge...

Vinter ved Frederiksborg Slot

Vinteroplevelser i Nordsjælland

Temperaturen daler og dagene er korte og mørke. Du har mest lyst til at krybe i ly indendørs - men Nordsjælland har en masse fantastiske oplevelser til dig, så kom frit frem! Vi har samlet de bedste til dig her, inden for spa & wellness, kunst & kultur, madoplevelser, begivenheder og børneoplevelser. Find lyspunkter til din vinter her.

Det sker i vinterferien

Foto: Alex Nyborg Madsen

Kunst - og kulturoplevelser

Nordsjælland er rig på kunst og kultur. Du kan opleve ikonisk arkitektur, som har høstet et væld af internationale priser, besøge et førende internationalt kunstmuseum, og se kunstsamlinger af høj karat. Læg dertil tre kongelige slotte, som rummer Danmarkshistorie og UNESCO verdensarv.

Spa & velvære

Tag den tykke, bløde badekåbe på og træd ind i et slaraffenland af velvære, masage, aromakure og varme bade. Oplev en wellness-weekend, hvor der ikke står andet end nydelse og forkælelse på programmet.

Vinterbadning i Nordsjælland

Iskoldt, mørkt og alt andet end tillokkende. Man kan næsten høre havet råbe: Hold dig væk! Alligevel kommer mange til strandene i Nordsjælland for at få det kolde gys og opleve det utrolige velvære, kroppen føler efter et kuldechok.

Gå på museum ...

Foto: Tine Uffelmann

For børn

Foto: Tine Uffelmann

Naturoplevelser

Foto: Tine Uffelmann

De gode smagsoplevelser i Nordsjælland...

Caféer og kaffebarer

Kaffe – nogen af os kan næsten ikke vågne uden det og Danmark ligger da også i toppen af mest kaffedrikkende lande.

Brunch og frokost

Det er og bliver dejligt, nemt og lækkert med brunch og hvad end du er sommhusgæst eller bare er i Nordsjælland for en dag.

Mad & drikke

Nordsjælland – Københavns spisekammer. Nordsjælland er det gode liv, den gode mad, de gode drikkevarer og de gode oplevelser.

Gårdbutikker

Gode, friske og lokale råvarer til din aftensmad..Nordsjælland har mange dejlige små gårdbutikker rundt omkring i området.