Torvedag og pinsesol over Gilleleje

Årets første Torvedag i Gilleleje falder vanen tro sammen med pinsen, og lørdag den 3. juni fyldes torvet med masssere af boder, hvor der sælges alt fra børne- dame- og herretøj til lækre vine og oste, håndlavede børster, saltscrubs, parfumer og cremer, smykker, pileflet og meget mere. 

Torvedag har åbent fra kl. 10:00 til 14:00 hver lørdag frem til den 26. august, og er dermed endnu en god grund til at opleve Danmarks bedste værtskabsby og et stort og varieret udbud af butikker, gode restauranter og forskellige aktiviteter hen over sommeren.

Om Sjællands største fiskerihavn

Gilleleje Havn er i dag Sjællands største fiskerihavn og en yndet havn for lystbåde. Du kan få alt fra frisk og røget fisk, take-away til is, der er til at nyde på Havnekajen. Fokost og aftensmad nydes på et af de hyggelige spisesteder ved havet. Kun få steder finder man dette samspil mellem kultur, historie, oprindelighed og nutid, ferie og hverdag som på Gilleleje Havn. 

Del denne side

Torvedag og lækre sild i Gilleleje

Pinselørdag er årets første Gilleleje Torvedag. Her vil der være boder, musik og gode tilbud. Finn Cæsar spiller op til torvesæsonens start. 

Kl. 11.00 starter det store traditionsrige gratis sildebord. Så kom til Gilleleje og nyd pinsen.

Torvedag

Torvedag har åbent fra hver lørdag formiddag frem til den 26. august, og er dermed endnu en god grund til at opleve Danmarks bedste værtskabsby og et stort og varieret udbud af butikker, gode restauranter og forskellige aktiviteter hen over sommeren.