Kronborg Cup

Kronborg Cup | 6-8. august 2021

Foto: Kronborg Cup

Kronborg Cup, Nordsjællands største fodboldbegivenhed, finder sted den 6-8. august 2021. Med Kronborg slot som baggrund, begynder sports weekenden d. 6. august med en stor åbningsfest i Kulturhavnen i Helsingør med musik, underholdning, fodboldkampe og en masse aktiviteter.

Kronborg Cup bliver som planlagt IKKE afholdt i august 2020. Arrangementet er rykket til 6-8. august 2021. Se evt mere på Kronborg Cups egen hjemmeside

Kronborg Cup afholdes i uge 32, fra fredag ​​6. august til søndag 8. august 2021. Mere end 500 fodboldhold fra både Danmark, Sverige, Norge og Finland deltager.

Hvad kan man opleve?

Her på siden finder du information om overnatninger i og omkring Helsingør, forslag til, hvor man kan spise, hvad man skal se og opleve under besøget i byen.

Overnatning i Helsingør by

Vælg mellem skønne badehoteller, små hyggelige bed & breakfast, hvor du nemt kan hvile dig, slappe af og udforske Helsingør by

Spisesteder i byen

Fra street-food, lækker kaffe til tre retters menu. Helsingør byder på noget for enhver smag og du kan altid finde et sted at stille den lille sult

Begivenheder i Helsingør

Hvad sker der i byen? Følg med her. Alt fra store internationale koncerter, gadeteaterfestival, foredrag og udstillinger.

Helsingør er en kulturby med rødder dybt i historien. Byen er verdensberømt for Kronborg Slot, Shakespeares Hamlet og Øresundstolden, som var årsagen til byens rigdom i mere end 400 år. I dag er Helsingør centrum for et rigt forretnings- og kulturliv med koncerter, teater, udstillinger og et værftsmuseum. Kulturhavnen, der inkluderer
M/S Museum for Søfart, Kulturværftet og Kronborg Slot, forbinder det gamle renæssanceslot med centrum af Helsingør i et inspirerende møde mellem historie og nutid.

Rabatordninger og særtilbud på overnatning ...

Foto: VisitNordsjælland

Oplevelser i Helsingør du ikke må gå glip af ...

Helsingør byder på utrolig mange spændende seværdigheder og oplevelser året rundt. Vi har samlet lidt af de spændende oplevelser som du ikke må gå glip af når du besøger Hamlets by.