Golfferie

Tag på golfferie i Nordsjælland. Vi har nogen af landets allerbedste golfbaner, og mange af Danmarks professionelle golfspillere har startet deres karrierer i Nordsjælland.

Nogle af landets allerbedste golfbaner findes i det idylliske Nordsjælland. Her er en golfbane til et hvert temperament.

Hvis du ønsker udfordringer, er Helsingør Golf Club i Nordsjælland en smal og vanskelig parkbane med mange af hullerne liggende langs skoven, hvilket kræver stor præcision (mange af de bedste danske golfspillere har startet deres karrierer her). Det er en af de ældste golfbaner og en af de ti bedste i Danmark.

Gilleleje Golfklub er åben for medlemmer af udenlandske klubber, og den er også en af de 10 bedste. Her er blevet spillet mange internationale turneringer.
Hornbæk Golfklub, er en af Sjællands smukkeste nye baner.

Simon’s Golf Club i Kvistgaard syd for Helsingør, der er designet af den verdensberømte arkitekt Martin Hawtree, afholdes Danish Open. Golfbanen anses også for at være en af de bedste golfbaner i Danmark.

Møllekilde Golf ved Hundested i Nordsjælland er Danmarks første økologiske golfbane, tegnet af arkitekt Line Mortensen og ejet, anlagt og drevet af Grethe og Knud Erik Busk. Golfbanen ligger midt på Halsnæs i Torup mellem Hundested og Frederiksværk og tæt på Melby og Liseleje.

Asserbo Golf Club er en rigtig naturbane, bygget ind i den tilstedeværende natur i bakket terræn mellem Arresø og Roskilde fjord. Banen består af 18 huller og er fra 1946. Banen er tegnet af Peter Samuelsen og opgraderet gennem tiden, så den opfylder forventningerne.

Tæt på Esrum Sø i det smukke Fredensborg finder du Fredensborg Golf Club. Lidt længere mod syd ligger et af Nordsjællands største golfanlæg, Nivå Golfklub, der har fire velholdte og smukke baner i et naturskønt, kuperet landskab.

Ree Golf i Helsinge er anlagt omkring den gamle Stubmølle ”Pibemølle”, der byder på 18 udfordrende huller i smukke omgivelser i et kuperet terræn med søer og åer, som gennemskærer banen.

Del denne side

Tag en pause fra golfspillet

Ud over alle de skønne golfbaner, Nordsjælland har at byde på, kan vi også anbefale dig et besøg på en af vores mange gode restauranter eller, hvis musklerne skal løsnes lidt, en behandling på et af vores wellness-steder.