Service center

Service og reparation

Foto: MTB SSC Lifestyle

I Nordsjælland finder du bl.a. 5 Shimano Servicecentre, der står klar til at ordne din cykel og også cyklister, der ikke kører Shimano, har mulighed for at få almindelig service af deres cykler, på disse værksteder.

Med sin smukke og varierede natur, er Nordsjælland et unikt valg til en cykelferie, hvad end det er med telt på dit bagagebærer for at nyde en rolig ferie med skønne ture i skove, over marker og langs den smukke kyst, eller det er i fuld fart ad skovenes mountainbikeruter eller på racercykel på de mange cykelstier og bakkede landeveje.

I Nordsjælland finder du Shimano Service Centre hos Sponz MTB, Rex Helsinge, Rex Helsingør, Service Course, Rex Allerød.

Et Shimano Service Center er et netværk af uafhængige cykelhandlere. De kombinerer fremragende cykelpleje med de sidste nye teknologier. Dette gøres for at kunne yde den bedst mulige cykelservice til kunderne. Fællesnævneren er således, at kundernes ønsker og behov er i fokus, og der er taget alle nødvendige tiltag for at imødekomme dette. For at få status som Shimano Service Center har mekanikerne taget en række kurser på Shimanos uddannelsesplatform indenfor alle områderne af Shimano’s produktsortiment – MTB, Racer og StepS (elcykels system), ligesom de også kan håndtere ganske almindelige hverdagscykler. Hvis der er et eller andet du mangler til din cykelferie, så bugner service centrenes butikker af udstyr. Se alle Shimano Center i Nordsjælland og Danmark.

Nordkystcykelstien | Rute 47

En skiltet cykelrute gennem små hyggelige kystbyer og badebyer mellem Helsingør, Gilleleje og Hundested langs den nordsjællandske nordkyst også kaldet Den Danske Riviera. Turen går gennem enestående naturområder, med ubegrænsede udsigter, charmerende kystbyer, fine badestrande og seværdigh...

Oplev Nordsjælland på cykel

Nordsjælland er som skabt for cyklister på jagt efter gode oplevelser. Området er gennemskåret af cykelruter: Oplev de prægtige slotte på Slotsruten langs hav og søer. Besøg små kystbyer, hvor stråtækte huse omgivet af stokroser og brosten tager dig tilbage i tiden.