Aktiv ferie i Hornbæk

Uanset om du vil cykle, vandre, svømme eller blot opleve den smukke natur - så er Hornbæk et besøg værd.

Til tops

Kom helt Til-Tops i den nye trætops klatrepark i Nordsjælland! Det er udfordring og oplevelse for krop og sjæl. Kom med Til Tops og styrk din balance og selvsikkerhed ude i naturen, samtidig med at du får en sjov oplevelse. Du kommer op i træerne ved hjælp af rebstiger eller trappestiger. Du går fra træ til træ via forskellige forhindringer. Som udgangspunkt kan alle med almindelig bevægelighed være med.

 

Vandre- og løbeture i Hornbæk Plantage 
Hornbæk Plantage er en rigt varieret skov og er perfekt til en vandre- eller løbetur. 
En 8 km. lang afmærket rute kommer næsten hele skoven rundt, så man både kan røre sig og gå på opdagelse i det rige plante- og dyreliv. 
Hornbæk Plantage ligger i et 3 km langt bælte øst for havnen og grænser mod nord til stranden og mod syd til byens parcelhus kvarterer. 
Naturstyrelsens folder Hornbæk Plantage fåes på Hornbæk Turistinformation og hos VisitNordsjællands turistinformationer.

Bevæg dig i Klosterris Hegn 

Klosterris Hegn er et gammelt skovområde som ligger lige syd for Hornbæk. Navnet fortæller at området oprindelig var ejet af Esrum Kloster. 
Skoven er gennemskåret af stier på kryds og tværs, så her kan man både vandre og løbe. Man kan bl.a. se 5 gravhøje og støde på navne som ”Kulmilemose” – et levn fra tidligere tiders kulmilebrænding.
Få det gratis kort ”Den Blågrønne Ring” på Hornbæk Turistinformation og hos VisitNordsjællands turistinformationer.
Hornbæk Minigolf finder man i centrum af byen  Hornbækhallen ligger i Holmegård, i den sydlige del af Hornbæk. I Hornbæk har man samlet mange af de lokale foreninger under en hat.

Golfferie i Hornbæk

På nordkysten ligger Havreholm Slot, samt Hornbæk Golfklub, en af Sjællands nye baner. I Gilleleje Golfklub er der spillet internationale turneringer.

Passebækgård Golf har som de eneste en 9 hullers pay & play bane. 

Lystfiskeri

Med dine vaders på, og din yndlings fiskestang i hånden, står du en tidlig morgen helt alene og oplever solen stå op. Nordsjælland byder på rigtig mange fiskemuligheder. Få gode råd til det perfekte fiskested på turistbureauerne. 

Hornbæk Sø

Fiskekort kan købes i Hornbæk Turistinformation. 
Man kan gå hele vejen rundt, en tur på 2 km og lægger man vejen forbi forlængelsen: Horneby Engsø, kan man komme enten gennem Horneby eller Holmegård på yderligere 2 km tur.

 

På cykel i Hornbæk

Hornbæk er et rigtig godt udgangspunkt for cykleture. 
Den regionale cykelrute nr. 47, også kaldet Nordkyststien, som strækker sig langs hele nordkysten fra Helsingør til Hundested, går lige igennem Hornbæk. 

Rute 47 kan udmærket nydes i småbidder: Tag f.eks. den dejlige tur fra Hornbæk havn mod vest til Villingebæk, hvor man cykler langs stranden med udsigt til Kullen i Sverige til den ene side, og nogle af Nordsjællands mest fashionable sommerhuse til den anden.

Vil man hellere på skovtur, tages rute 47 mod øst ind i Hornbæk Plantage, hvor stilheden og lysets flimren mellem trækronerne er ren balsam for sjælen.

I Nordsjælland – Guidebog til cykeloplevelser får man overblik over Nordjælland, bogen kan købes på Hornbæk Turistinformation eller hos en af de andre turistinformationer i VisitNordsjælland. 
Få de gratis brochurer ”Nordkyststien, Gilleleje-Helsingør” og ”Nordkyststien, Hundested-Gilleleje” på turistinformationerne. 

Strandlegepladsen
Strandlegepladsen ved Hornbæk havn er bygget som en havn på land. Der er moler, broer, fyrtårne, rutsjebaner, gynger og meget mere i de fineste træmaterialer. I maj, juni, juli og august er der aktivitet en gang om ugen.

 

Steven Training

Personlig træning

Udendørs Fitness på Hornbæk strand (Lørdag)

 

Hornbæk tilbyder ny vandsport. SUP- stand up paddle !

SUPspot Hornbæk er stolte over at kunne introducere en skøn vandaktivitet som er for alle! Uanset Alder, fysisk form og behov .SUP stammer fra Hawaii men har nu spredt sig til hele verden . Ikke mindst på grund af sin enkle form - et SUP board og en paddle!

Rammerne i Hornbæk er optimale for Stand Up Paddle , en god blanding af klart flat vand der indbyder til rolige ture langs kysten i selskab at sæler, marsvin, fisk og fugle. Og andre dage hvor man kan SUP surfe i bølgerne!

Det er en perfekt skånsom workout for hele kroppen og især core musklerne ( ryg-mave ) og balance evnen bliver styrket på vandet.

Vi tilbyder intro SUPkurser og allerede efter 30min. i selskab med vores SUP instruktør vil du føle dig klar! 

SUPspot Hornbæk er forhandler af de legendariske Hobie SUP boards og udstyr samt Kialoa paddles og Howzit SUP wear- det give dig mulighed for at padle på det nyeste grej. 

Skulle du blive grebet af den afslappede Hobie lifestyle, er SUPspot Hornbæk klar med skarpe priser på Alt SUP udstyr.

Alle detaljer, priser, booking og åbningstider finder du på supspot.dk

Del denne side