NORD - Nordisk litteraturfestival

Igen i år fortsætter Kulturværftet i Helsingør festivallen, der har fokus på den nordiske litteratur. Gennem to dage er der forfattersamtaler, interviews, oplæsninger og performances med vigtige og toneangivende forfattere fra hele Norden. 

”Nordisk litteratur er inde i en rivende udvikling, og den store verden har fået øjnene op for de nordiske stemmers dybde. Desuden oplever vi på NORD, at opmærksomheden om samtidslitteraturen på tværs af de nordiske lande er i fremgang,” siger festivalleder Gro Frank Rasmussen.

På årets festival vil der være mulighed for at opleve, Vigdis Hjorth, Klas Östergren og Merete Pryds Helle lancerer deres fortolkninger af Henrik Ibsens værker, Merete Pryds Helle offentliggør sin nye roman om Ibsens Nora samt lancering af norske Vigdis Hjorths roman om karakteren Hedda Gabler og svenske Klas Östergrens skildring af Hilde Wangel fra ”Bygmester Solness” og ”Fruen fra havet”.

Læs om forfatterne og Kunsterne her

  • Vær opmærksom på, at der kan være begrænset adgang til nogle af festivalens arrangementer. En festivalbillet garanterer ikke plads til alle arrangementer. Kom derfor i god tid.
  • Enkelte arrangementer kan foregå på engelsk.

Bogsalg og signering

Det vil være muligt at købe de optrædende forfatteres bøger på festivalen. Signering ved udvalgte arrangementer. Se programmet her!

Køb billet til Nordens største litteratur festival

 

Se videoen nedenfor fra NORD litteratur

Del denne side

Opdateret af:

VisitNordsjælland info@visitnordsjaelland.com
 

Kontakt

Adresse

Allegade 2
3000 Helsingør

Telefon

+45 2531 3658

Fakta

  • Type

    • Anden begivenhed
    • Festival

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 12.614750899
Latitude : 56.0378511