Ilse Jacobsen shopping

I Hornbæk finder du udover Ilse Jacobsens Kurbadet, flere forskellige Ilse Jacobsen butikker. Der er Blomsten, Restaurant Kurbadet, sko og tøj.

Spa og wellness

Tag den tykke, bløde badekåbe på, og gå ind i et slaraffenland af velvære, skønhedsbehandlinger, aromakure, svømmeture og varme bade. Oplev en wellness-weekend, hvor der ikke står andet end nydelse og velvære på programmet.

Når det regner i Kongernes Nordsjælland

Selvom det regner er der masser af aktiviteter i Kongernes Nordsjælland. Herunder finder du forslag nok til en regnvejrsuge........

Teater, koncerter og biografer

I Nordsjælland er der rige muligheder for at gå i teateret, til koncert eller i biografen

Kultur i verdensklasse

❤ Dag 1

i alt ca. 8 kilometers cykling

• Ankomst om eftermiddagen til Hotel Marienlyst – beliggende direkte til Øresund. Her får I værelse med eget bad og morgenmad
• Efter check ind er i klar til at udforske området. Husk at booke cykler hos Saaby Cykler
• I det idylliske Sletten Havn ligger Restaurant Sletten, som ejes af kokkene bag Michelin-restauranten Formel B i København. Her kan i spise middag

Kultur og kærlighed

Dag 1

– i alt ca. 8 kilometers cykling

Kærlighed med udsigt

 ❤ Dag 1

- i alt ca. 8 kilometers cykling

Det søde selskabsliv

Fredag

• Ankomst kl. 16 på Helenekilde Badehotel i Tisvildeleje.
• Kl. 17 serveres te og kaffe og naturligvis en dessert på den fantastiske loungeterrasse. I kan også bestille en ½ times massage hos hotellets massør.
• Middagen indtages på Tisvilde Bistro. Køkkenet bygger på principper om enkel og ærlig mad, baseret på de bedste råvarer, der er i sæson.

Det søde liv

Fredag

• Check ind kl. 16 på Comwell Borupgaard i Snekkersten til five o’clock tea og en dessert produceret af lokale råvarer.
• Derefter er der afslapning i det dejlige AquaSpa-område. Her kan I bl.a. prøve koldtvandsbassin, relaxsauna, aromaterapi, fodbad, tropical showers og udendørs hottub. Der er også et fitnessrum, hvis der skal gøres plads til de mange desserter.

Dessertweekend

Dessertweekend

Dessertweekend i Kongernes Nordsjælland

vvvvjfdlæajieræmnfcje