Roning og brædtsurfing (SUP) i Nordsjælland

End af de helt store fordele ved Nordsjælland er, at området er omgivet af vand på hele tre sider. Hvis du kigger mod øst, nord eller vest har du udsigt til vidunderlige legepladser som Øresund, Kattegat , Isefjord og Roskilde fjord. Her er fantastiske muligheder for roning, SUP, windsurfing, svømning, kajak og UV-jagt.

 

Windsurfing, kajak & SUP i Nordsjælland

End af de helt store fordele ved Nordsjælland er, at området er omgivet af vand på hele tre sider. Hvis du kigger mod øst, nord eller vest har du udsigt til vidunderlige legepladser som Øresund, Kattegat , Isefjord og Roskilde fjord. Her er fantastiske muligheder for svømning, kajak, windsurfing, UV-Jagt, roning og bølgesurfing. 

 

Oplevelser på tværs af Den Danske Riviera fra den 10. - 17. april

Påskeferie i Kongernes Nordsjælland

Spring ud i det dejlige forårssmykkede Nordsjælland og hold påskeferien her, hvor der aldrig er langt til hverken strand, skov eller skønne kulturoplevelser. Brug påskeferien på at slappe af sammen med dem du holder mest af – her får du inspiration til sjove og spændende oplevelser for hele familien i Kongernes Nordsjælland langs Den Danske Riviera, som byder på et væld af inspirerende natur- og kulturoplevelser for dig og din familie. 

Overnatning når det er hyggeligst

I Kongernes Nordsjælland finder du hyggeliste campingpladser du kan tænke dig.

Ilse Jacobsen shopping

I Hornbæk finder du udover Ilse Jacobsens Kurbadet, flere forskellige Ilse Jacobsen butikker. Der er Blomsten, Restaurant Kurbadet, sko og tøj.

Når det regner i Kongernes Nordsjælland

Selvom det regner er der masser af aktiviteter i Kongernes Nordsjælland. Herunder finder du forslag nok til en regnvejrsuge........

Teater, koncerter og biografer

I Nordsjælland er der rige muligheder for at gå i teateret, til koncert eller i biografen

Fuld fart på ferien

Brug kroppen ude i den friske luft, det giver røde kinder og god energi  - og så er det sjovt at røre sig sammen med andre. 

Skab kreative desserter

Fredag

• Kl. 17 checker I ind på Hotel Hillerød i delte dobbeltværelser. Hotel Hillerød ligger i hjertet af det naturskønne og historiske Nordsjælland. Her bydes på afternoon tea med en skøn dessert.
• Til aften er der middag på den italienske restaurant Castello Rufo Ruffo i Hillerød, hvor der også er musikalsk underholdning.