Kik-Forbi i Kikhavn ved Hundested

Kik-forbi er en gårdbutik beliggende i den idylliske landsby Kikhavn ved Hundested. Vores filosofi har lige fra vi åbnede butikken i 2005 været at god kvalitet, unikke varer og dyrevælfærd er  sat i højsædet.

Dyr der har levet godt – smager meget bedre. Vi forhandler pølser, kød og pålæg fra bl.a egne dyr. Desuden fører vi et stort udvalg i kvalitets oste, italienske vine og delikatesser, special øl, samt chokolade, the, kaffe ,sæbe, brugskunst og meget mere. Vi laver gavekurve året rundt, til alle lejligheder også firmagaver. Du kan selv bestemme indholdet.

I sommerferien åbner vores lille hyggelige café, som har samme åbningstider som butikken. Her får du mad som er lavet af økologiske grøntsager fra egen køkkenhave.

I Kikforbis gårdbutik har vi samlet et stort udvalg af alle mulige lækkerier. Vi fører kun varer vi virkelig føler vi kan stå inde for, og som er interessante at smage eller eje. Vi er også leveringsdygtige i dejlige gavekurve og andre forslag til supergode gaver til den kræsne kunde.

Del denne side

Opdateret af:

VisitNordsjælland info@visitnordsjaelland.com
 

Kontakt

Adresse

Kikhavnvejen 25
3390 Hundested

Telefon

+45 46902662

Fakta

  • Type

    • Økologisk gårdbutik
    • Gårdbutik

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 11.875775
Latitude : 55.978451