Høstfest på Flynderupgård

Årets høst er kommet i hus

Kornet er inde, frugten er plukket og de første kartofler høstet. Nu går det mod gårdspladsen på Flynderupgård, for tiden er inde til den årlige høstfest.

I landbosamfundet var høstfesten højdepunktet efter det hårde arbejde med høsten. Når høsten var i hus, festede gårdens folk med god mad og en svingom. Selvom høsten ikke er lige så stor som dengang, holder vi stadig traditionen ved lige og lader gårdens historiske omgivelser danne rammen om en festdag med underholdning for hele familien.

Ingen tom mave

Heller ikke denne dag skal Flynderupgård forlades med tom mave, for vi fejrer dagen i den smukke, røde hejselade. Her står den på god gammeldags husmandskost fra egen avl og spillemandsmusik. Du kan købe gammeldags flæskesteg med det hele, nyrøgede sild med tilbehør, hjemmelavede frikadeller med surt, æblekage og kaffe med hjemmebagt kringle.

Ingen tom kurv til turen hjem

På gårdspladsen står lokale producenter klar til at vise dig et bredt udsnit af kvalitetsvarer, bl.a. honning, keramik, pileflet, nyopgravede kartofler, syltede varer og andre lokale specialiteter. Vores høstfest er en fejring af håndens arbejde og en hyldest til de gode hjemmelavede varer.

 

Kom til Flynderupgård og oplev en festlig dag på landet lørdag d. 8. september 2018 kl. 12 - 16.

Pris

Entré

Gratis

Del denne side

Opdateret af:

VisitNordsjælland info@visitnordsjaelland.com
 

Kontakt

Adresse

Flynderupgård Museet
Agnetevej 9
3060 Espergærde

Telefon

+45 4928 1900

Mobiltelefon

+45 2531 1810

Fakta

  • Type

    • Historie
    • Mad-/fødevareevent
    • Marked
    • For børn

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 12.554833482448
Latitude : 56.004178382424