Hamlet Live - når Shakespeare & co flytter ind på Kronborg

Som gæst på Kronborg kan du træde lige ind i Prins Hamlets hverdag, når hans familie og fjender flytter ind på slottet fra 1. juni til 31. august.

Hævn, begær og intriger står på menuen, når Kronborg Slot serverer interaktivt teater og lukker de besøgende helt ind i dramaprinsens og alle de andre karakterers hverdag.

Gæsterne kan opleve de berømte scener, hvor Hamlet grubler over at være eller ikke at være, i de omgivelser, Shakespeare havde tiltænkt, da han skrev verdens mest berømte drama. De kan også komme helt tæt på, når Hamlet kommer til at dræbe Polonius i dronning Gertrudes kammer. Og de kan mærke suset, når dramaet topper i den store fægtescene, hvor alle falder døde om af forgiftede sværdklinger og vin.

Prins Hamlets hverdagsliv
Udover de kendte scener, giver Hamlet Live også indsigt i karakterernes hverdag på det imponerende renæssanceslot. Som gæst fanger man måske den magtbegærlige kong Claudius i færd med et spil skak eller den våbenglade Laertes, der giver skarpe tricks til, hvordan man svinger en dødbringende lanse. Man kan møde den fortvivlede Ophelia, der læser kærlighedsdigte om sin elskede Hamlet, eller pyntesyge dronning Gertrude, der pudrer sig i sit kammer for sin nye mand. Genfærdet af Hamlets far spøger også rundt i Kasematterne, hvor han i en sky af røg og lys viser sig i de dystre gange.

Sprog
Hamlet Live foregår på engelsk, men kendskab til sproget er ikke en forudsætning. Holdet bag har gjort meget for at gøre Shakespeares engelsk forståeligt for nutidens gæster fra hele verden, men stadig være tro mod dramatikerens ord.

Bag Hamlet Live
Det er fjerde år i træk, at Shakespeares verdensberømte drama om Hamlet bliver levendegjort med en blanding af korte teaterscener og interaktivt teater. Konceptet kaldes ”teatereventyr” – en ny genre i dansk teater. Bag Hamlet Live står Peter Holst-Beck, der tidligere har startet Korsbæk på Bakken, og Barry McKenna, der blandt andet har Crazy Christmas Cabaret og talrige Shakespeare-produktioner bag sig.

Dato og tidspunkt
1. juni - 31. august 2019. Alle dage 10.00 -17.30.

Billetter
Voksne: 145 kr.
Studerende: 135 kr.
Børn under 18 år: Gratis
Køb billetter her 

Åbningstider / Tidspunkter

01/06/2019 - 31/08/2019 Mandag - Søndag 10:00 - 17:30

Pris

Voksne

145.00 DKK

Børn under 18 år

Gratis

Studerende

135.00 DKK

Del denne side

Opdateret af:

VisitNordsjælland info@visitnordsjaelland.com
 

Kontakt

Adresse

Kronborg 2C
3000 Helsingør

Telefon

+45 49213078

Fakta

  • Type

    • Store lokale begivenheder
    • Teater
    • Historie

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 12.6212
Latitude : 56.038928