Spis økologisk i Nordsjælland

Nordsjælland er velvære og wellness – også når det gælder mad. Derfor finder du et væld af økologiske producenter der leverer direkte til lokale restauranter og cafeer i Nordsjælland. Der er nemlig ikke altid langt fra jord til bord når man får friske lokale økovarer direkte til køkkenet. Så kom til Nordsjælland og spis et lækkert økologisk måltid lavet på friske, bæredygtige økologiske råvarer.

Top 5 friske fiskespisesteder i Gilleleje Havn

Gilleleje er Nordsjællands største fiskeindustrihavn og med det hører der sig selvfølgelig til at frisk fanget fisk fra Sundet, Kattegat og Atlanterhavet kommer ind. Dette byder op til fantastiske muligheder for at smage sig til nordens fisk - friskfanget og leveret til havnen lige uden for døren. Du får simpelthen ikke friskere fisk end det i Gilleleje og derfor skal du ud og udforske. Vi har samlet nogle bud på de 5 bedste fiskerestauranter i Gilleleje havn her.

Spis royalt i Kongernes Nordsjælland

Nordsjælland er ikke kun Københavns og kongernes legeplads. 

Nordsjælland er det gode liv, den gode mad, de gode drikkevarer og de gode oplevelser - og det afspejler sig i vores restauranter der serverer mad der er og ofte har været de royale værdige. Bl.a. Fredensborg Store Kro hvor H.K.H. Dronning Margrethe og den tidligere Prinsgemal blev gift.

9 steder af køle af med en go' is

Sommer, sol og strand - og det der hører sig til er og bliver en kold is der læsker. Fløde eller sorbet, noget skal der i hvert fald til - for at køle ned i sommersolen. Så her har vi samlet en liste over nogen af de ishuse vi foreslår i Nordsjælland.

Køb Copenhagen Card

Vælg korttype

Der er flere korttyper at vælge imellem og garanteret én der passer til dig. Vælg mellem 24-, 48-, 72- og 120-timers kort både til voksne og børn. Husk at to børn mellem 0-9 år kan gratis følge med en voksen og at børn mellem 10-15 år skal have et børnekort.

Køb kortet

Frederiksborg slot, Tegners museum (c Henrik Sylvest), Museeum for Søfart

Copenhagen Card attraktioner i Nordsjælland

I Nordsjælland kan du besøge mange steder med dit Copenhagen Card. Her har vi samlet en liste over alle attraktionerne du kan besøge.

Møde til søs

Træskibstræf i Pinsen

CPH Polo

Teambuilding til hest

Kongernes Nordsjælland og Unikke Mødesteder lokker med nye store oplevelser. Et af de senest tilkomne tilbud er teambuilding til hest hos Copenhagen Polo Club – som navnet til trods holder til ved Lyngebækgård i Nivå ved den gamle Strandvej, hvor de åbnede dørene for medlemmer og gæster for lidt over et år siden.

Teambuilding med stil

Det kan du opleve i Oktober...

Her ser du et udpluk af de arrangementer du kan opleve i Oktober i Nordsjælland.  Arrangementer i efterårsferien uge 42 se med her...Se mange flere oplevelser nederst på siden....

Roning og brædtsurfing (SUP) i Nordsjælland

End af de helt store fordele ved Nordsjælland er, at området er omgivet af vand på hele tre sider. Hvis du kigger mod øst, nord eller vest har du udsigt til vidunderlige legepladser som Øresund, Kattegat , Isefjord og Roskilde fjord. Her er fantastiske muligheder for roning, SUP, windsurfing, svømning, kajak og UV-jagt.

 

Windsurfing, kajak & SUP i Nordsjælland

End af de helt store fordele ved Nordsjælland er, at området er omgivet af vand på hele tre sider. Hvis du kigger mod øst, nord eller vest har du udsigt til vidunderlige legepladser som Øresund, Kattegat , Isefjord og Roskilde fjord. Her er fantastiske muligheder for svømning, kajak, windsurfing, UV-Jagt, roning og bølgesurfing. 

 

Nyd Påsken og hyggen i Gilleleje

Danmarks bedste værtskabsby.  Kom selv og oplev en spændende by, med Danmarks bedste service og med et stort varieret udbud af butikker, gode restauranter og forskellige aktiviteter hen over sommeren, friluftsliv, en aktiv havn og museer. Her er alt fra spændende tøjbutikker, brugskunst, slagter, legetøj, vinbutikker mm. Gilleleje havn er idag Sjællands største fiskerihavn og en yndet havn for lystbåde.

Clone of Nyhedsbrevsarkiv for turismeerhvervet

Nåede du ikke at få læst det seneste nyhedsbrev? Her i vores nyhedsbrevsarkiv finder du de tidligere versioner af nyhedsbrevet. Klik på det nyhedsbrev, du vil læse 

Sov godt i Gilleleje

Det er dejligt at bruge en weekend eller måske det par dage af sin ferie i Gilleleje. Her er der mulighed for at overnatte privat i et af de hyggelige gamle huse, der er nænsomt restaureret og stadig emmer af historie eller er du til mere luksus kan Gilleleje tilbyde dejlige hoteller  Der er mulighed for at indlogere sig i centrum af byen tæt på restauranter og butikker eller i udkanten af byen, hvor der er ro og du er tæt på naturen. 

Hold din sommerferie i Danmarks Bedste Værtskabsby Gilleleje

Danmarks bedste værtskabsby.  Kom selv og oplev en spændende by, med Danmarks bedste service og med et stort varieret udbud af butikker, gode restauranter og forskellige aktiviteter hen over sommeren, friluftsliv, en aktiv havn og museer. Her er alt fra spændende tøjbutikker, brugskunst, slagter, legetøj, vinbutikker mm. Gilleleje Havn er idag Sjællands største fiskerihavn og en yndet havn for lystbåde.

Naturlige oplevelser i Halsnæs

Halsnæs byder på et smukt og varieret landskab med hav, fjord, strand, skov og sø og en masse gode ruter og stier som gør det muligt for dig at opleve den skønne natur tæt på. Her er der god plads til aktive udendørs oplevelser for hele familien, uanset om I vil vandre, løbe, cykle eller lege – eller blot nyde de mange smukke udsigter.

Maritim Kulturarv og arkitektur i verdensklasse på Den Danske Riviera

Som perler på en snor ligger de der, de gamle fiskelejer langs den danske riviera. Og i Helsingør, som regnes for en af de smukkeste købstæder i Danmark, får man det urbane kick med masser af byliv og en kulturhavn bygget op omkring M/S Museet for Søfart, Kulturværftet, Kronborg Slot og Helsingør Havn.

Torvedag og pinsesol over Gilleleje

Årets første Torvedag i Gilleleje falder vanen tro sammen med pinsen, og lørdag den 3. juni fyldes torvet med masssere af boder, hvor der sælges alt fra børne- dame- og herretøj til lækre vine og oste, håndlavede børster, saltscrubs, parfumer og cremer, smykker, pileflet og meget mere. 

Se og oplev det gamle Gilleleje

Gilleleje ligger i Gribskov Kommune ved Sjællands nordligste punkt, Gilbjerghoved. Byen har formået at bevare en stor del af det oprindelige fiskerlejes idylliske små stræder og stråtækte gamle huse. Gilleleje er en livlig turist-, handels- og fiskerby med Sjællands største fiskerihavn som sit naturlige centrum.

Lystfiskeri i Halsnæs

Halsnæs er omgivet af vand fra tre sider og dette giver de bedste muligheder for fiskeri. Isefjord og Roskilde Fjord samt Kattegat giver det perfekte udgangspunkt for friskfanget fisk. Blot husk at have et gyldigt fisketegn. Der er mulighed for at fange både havørred, hornfisk, fladfisk og multer langs kysterne i Halsnæs. Derudover findes der to put-and-take søer; en i Ølsted og en i Skævinge. Fisketegn kan købes online på fisketegn.dk.

Related Tags

6275
Dronningmølle
6277
Fredensborg
6278
Frederiksværk
6279
Gilleleje
6280
Helsinge
6281
Helsingør
6282
Hillerød
6283
Hornbæk
6284
Humlebæk
6285
Hundested
6287
Nivå
6288
Rågeleje
6290
Tisvildeleje
27495
Hørsholm
27578
Skibby
27590
Slangerup
27591
Smørum
27670
Jægerspris
27672
Frederikssund
27688
Græsted
27689
Skævinge
28048
Vejby
28467
Espergærde
28468
Snekkersten
28469
Liseleje
28983
All of North Zealand