Det kan du opleve i Oktober...

Her ser du et udpluk af de arrangementer du kan opleve i Oktober i Nordsjælland....Se mange flere oplevelser nederst på siden....

Bed & Breakfast Græsted-Gilleleje

Det er dejligt at bruge en weekend eller måske det par dage af sin ferie i Gilleleje. Her er der mulighed for at overnatte privat i et af de hyggelige gamle huse, der er nænsomt restaureret og stadig emmer af historie. Der er mulighed for at indlogere sig i centrum af byen tæt på restauranter og butikker eller i udkanten af byen, hvor der er ro og du er tæt på naturen. på mange af overnatnings stederne har du mulighed for selv at lave din egen mad. 

Overnatning når det er hyggeligst

I Kongernes Nordsjælland finder du hyggeliste campingpladser du kan tænke dig.

Madoplevelser i Kongernes Nordsjælland

I Kongernes Nordsjælland finder du en masse hyggelige caféer og restauranter. Herunder kan du se oversigten over hvad der er af muligheder for at spise ude i de forskellige byer

På cykel i Nordsjælland

Nordsjælland er et kongerige for turister, der vil opleve imponerende slotte og smuk natur og kultur fra en cykelsadel. Og der er aldrig lang vej, hverken til seværdighederne eller til de gode oplevelser med kultur, natur eller god mad – meget bedre bliver det ikke.

Teater, koncerter og biografer

I Nordsjælland er der rige muligheder for at gå i teateret, til koncert eller i biografen

Havne i Nordsjælland

Små, idylliske havne bag tjæret bolværk. Aktive fiskerihavne, hvor lystsejlerne ligger side om side med fiskekutterne. Store mondæne marinaer, med alle faciliteter. Nordsjælland har alle kategorier af lystbådehavne og byder med sin varierede kyststrækning på fine maritime oplevelser.