Esrum - Tisvildevejen

En særdeles unik og eksklusiv natur- og kulturoplevelse. En fem dages pilgrimsvandring fra Esrum Kloster til Tisvildeleje i Kongernes Nordsjælland.

Den årlige arrangerede Pilgrimsvandring på Esrum-Tisvildevejen er en helt unik og eksklusiv guidet kulturvandring, der går fra Esrum Kloster til Tisvildeleje. Pilgrimsvandringen byder på fem dage fyldt med mangfoldige kultur og naturoplevelser i Nordsjællands smukke landskab, skove og landsbyer. Ruten følger de smukkeste strækninger af Esrum-Tisvildevejen fra Esrum Kloster igennem landsbyerne Mårum, Annisse, Ramløse, Tibirke og ender i Tisvilde ved Helene Kilde.

BOOK TUREN HER

Vi går i fodsporene på tidligere tiders pilgrimme, og opsøger de gamle valfartssteder som kirker, helligkilder og klostre. Samtidig inviteres vandrerne indenfor de levende landsbyfællesskaber langs vejen med mulighed for at deltage i lokale begivenheder.  Om aftenen bydes vandrerne på gastronomiske eventyr og hyggelige stunder, hvor vi lytter til musik, foredrag, fællessang og deltager i andre spændende aktiviteter. Derved læner vandringen op ad traditionen i den danske folkehøjskole, hvor vandrerne gennem samvær, nærvær og oplysning opnår viden og forståelse for den verden vi møder på vejen. Et stort antal foreninger, frivillige, myndigheder og lokale virksomheder arbejder sammen om, at skabe den bedst tænkelige og helt uforglemmelig oplevelse for deltagerne.

Pilgrimsvandringen på Esrum-Tisvildevejen er en særligt eftertragtet sommeroplevelse, der udover de dyrebare individuelle erindringer også har skabt og styrket bånd mellem de vandrere der har gået den i de foregående år.

Vandre ruten kan opleves på egen hånd. på Esrum - Tisvildevejens hjemmeside er der oplysninger om, hvor man kan købe eller downloade kortet. 

www.tisvildevejen.dk

Varmt velkommen!

 

 

 

 

 

Tisvildevejen – vandretur i Nordsjælland med smuk natur og landlig idyl..af Sarah in the Green

Pris

Pris

3995.00 DKK

Del denne side

Opdateret af:

VisitNordsjælland info@visitnordsjaelland.com
 

Kontakt

Adresse

Klostergade 11-12, Esrum
3200 Helsinge

Mobiltelefon

+45 20723509

Fakta

 • Tema

  • Fred og fordybelse  
  • Naturoplevelser
  • Kultur og historie
 • Type

  • Guidede ture
  • Vandreture

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 12.377031613
Latitude : 56.04737927