Danhostel Fredensborg

LIGE I KONGENS BAGHAVE

På  Fredensborg vandrerhjem kan du nyde et ophold i Danmarks nok smukkeste omgivelser. Vores 7.000 kvm store have byder på både grillpladser, shelter, smukke gamle træer, en overdækket terrasse og udsigt til Fredensborg slots orangeri, og indbyder til leg, hygge og frokost i æblelundens sommersol. Med 48 værelser er her plads til både familien, kollegerne, konferencen og lejreskoler. Vore værelser er alle enkelt indrettet og kan benyttes som enkelt-, dobbelt- og familieværelser. På Fredensborg vandrerhjem ved vi, at god mad er en oplevelse i sig selv. Vi tilbyder kulinariske oplevelser baseret på køkkenchefens mere end 25 års erfaring fra ind- og udland, og alle måltider og menuer er sammensat af årstidens friske råvarer og vi kan have plads til 60 til festerne. Vore kursuslokaler rummer det nødvendigt av-udstyr og har plads til 35 mennesker, og vores store have giver rigelig plads til teambuilding.

Lad som om du er hjemme

Vi vil så gerne have, at du skal føle dig hjemme på Fredensborg vandrerhjem. Derfor tilbyder vi selvfølgelig også gratis internet, fri parkering, overdækket rygeområde og et gæstekøkken, hvor du selv kan lave mad eller smøre madpakker til dagens udflugt. Ilden knitrer i pejsestuen, her oser af dansk hygge, indrettet i klunke- og genbrugs stil. Kaffen nydes i aftensolen på terrassen og i haven er der altid plads til en rask fodboldkamp. Og har du mere lyst til bare at læne dig tilbage og slappe af, læse en bog, spille et spil eller bare hygge dig med familien har du mulighed for det, da vi har valgt ikke at have TV, for hos os skal vi være sammen.

Idyllisk – og tæt på det hele

Som nabo til Fredensborg slot og med 10 min. gang til Esrum Sø, ligger l Fredensborg vandrerhjem i nogle af Danmarks mest idylliske omgivelser. Men samtidig befinder vi os kun 1 km til Fredensborg station, 8 km fra Louisiana Museum of Modern Art, 10 km fra Hillerød og 25 minutter fra København. Det giver dig rig mulighed for alt fra korte gåture og lange cykelture til shoppeture og kulturelle heldagsudflugter.  

Vores mission

Vi vil være det foretrukne overnatningssted i Nordsjælland for turister, lejrskoler, firmaer, børnefamilier og  familie begivenheder som vil spare lidt på budgettet, men ikke vil gå på kompromis med maden og omgivelserne. Vi kan have op til 60 i vores selskabslokaler og 35 vores i kursus lokaler.

Del denne side

Opdateret af:

Danhostel Danmarks Vandrerhjem line@danhostel.dk
 

Kontakt

Adresse

Østrupvej 3
3480 Fredensborg

Telefon

+45 60549700

Fakta

 • Faciliteter

  • Legeplads
  • Udendørs grill
  • Internetadgang
  • Hund tilladt
 • Kapacitet

  • Kapacitet: Senge (112)
 • Klassifikation

  • ★★★
 • Medlem af

  • Danhostel

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 12.393348
Latitude : 55.979428