Workshop-Smid støvlerne og dans

I de smukke omgivelser på Lykkelandsgården i Annisse får du og dine pilgrimsvenner mulighed for en weekend med bevægelse, kreativitet og fordybelse.

Psykoterapeut, danse/kunstterapeut og cand. phil. Kirsten Steensberg, afholder workshop som led i den vandring og fordybelse på Tisvildevejen. Sammen med vandregruppen får du mulighed for at udtrykke dig gennem kreativ udfoldelse og fri dans til inspirerende musik af forskellig art.

Ved at lytte til dig selv og øjeblikkets energi kan du opleve glæde, frihed og lyst til livet. Gennem meditativ fordybelse kan du finde ro og nærvær.

Workshoppen kan være et afbræk på din pilgrimsfærd fra Esrum og give dig fornyet energi til at fortsætte turen mod Tisvilde. Du er også meget velkommen til at tilslutte dig workshoppen, selv om du ikke er på vandring.

Programmet for workshoppen:

Fredag:

Ankomst med aftensmad 18.30 og mulighed for samvær med gruppen efterfølgende.

Lørdag:

Kl. 8.30: Morgenmad. Vågn op og gør dig klar til workshoppen

Kl. 9.30 – 17.30: Workshop. Et intensivt forløb, hvor vi selvfølgelig også får tid til en fælles frokostpause undervejs.

Kl. 18.30: Aftensmad. Her efter afslapning sammen med gruppen og nydelse af haven og de smukke omgivelser på Lykkelandsgården.

Søndag: 

Kl. 8.30: Morgenmad. Herefter vandring videre mod Annisse og Tisvilde. Der er offentlig transport til Helsinge station eller Hillerød station med bus 380 R.

Vær opmærksom på, at der bliver lukket for tilmelding ugen før afholdelse af workshoppen.

Pris:

Workshop inkl. 2 x overnatninger, 2 x morgen- og aftensmad samt 1 frokost: 1900 DKK

Workshoppen bliver afholdt ved et minimum på 6 deltagere. Lykkelandsgården stiller 9 sovepladser til rådighed (der redes op til 2 personer på et værelse). Ved flere end 9 deltagere arrangeres primitiv og billigere overnatning.

Derudover anbefales tøj og fodtøj til både indendørs- og udendørs brug. Desuden tøj til at danse i.

Mødested: Lykkelandsgården, Præstevej 99, Annisse, 3200 Helsinge

 

 

 

 

 

Booking

Workshop-Smid støvlerne og dans

Startdato Klik på en dato ovenfor
Slutdato
Antal 1.900,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Kommunikation, events og coaching

Kommunikation, events og coaching