Se Helsingør med løbesko

Se Helsingør, mens du brænder nogle kalorier af er en anderledes måde at få byen præsenteret på. Vi løber i let tempo med korte stop ved seværdigheder, udsigter o.l. Du bliver guidet af en erfaren løber, der kender byen som sin egen bukselomme. 

løber på forud planlagte ruter med stop og fortælling af historiske facts og anekdoter
Turen startes med en kort introduktion, opvarmning og afsluttes med mulighed for at stille spørgsmål. Din guide er løber og skribent med historisk viden og lyst til at formidle den.

Du skal være ”løbevant” og kunne løbe 5-10 km med pauser – tempoet indrettes efter gruppen. Udstyrsmæssigt kræves løbesko og løbetøj efter forholdene – dansk sommer kan være en udfordring, så en overtræksjakke kan være nødvendig. Vi løber uanset vejret! (Medmindre udgang eksplicit frarådes af myndighederne


Rundt om havnene:

Dato: 5, 30, 31. juli samt 14. august

Hvor: Kulturværftet – foran hovedindgangen -  Allegade 2, 3000 Helsingør

Længde: Ca. 5 kilometer ca. 60 – 90 minutter  

Pris: Kr. 175,00 p.p incl vand, energibar/chokolade og frugt

Helsingør havn er blevet til et spændende kulturområde. Her ses M/S Museet for Søfart, Tegners statue ”Herakles og Hydraen”, den ukendte kunstners ”hænder” og ikke mindst Helsingørs smukke skyline. Løbeturen fortsætter rundt om Kronborg, til standen hvor piraterne blev hængt(!). Vi runder lystbådehavnen og løber tilbage til Kulturværftet gennem middelalderbyen og ser bl.a. Sankt Marie Kirke, Karmeliterklosteret, bymuseet og Domkirken.

Vi vender ved skulpturen HAN og når, efter at have brændt nogle tusinde kalorier af, Kulturvæftet.

Regler:

  • Guidens instruktioner/anvisninger skal følges
  • Aldersmæssigt bør deltagerne være over 18 år, men større børn (+10) kan deltage under forældrenes ansvar.
  • Der deltages på eget ansvar og det er deltagernes ansvar at følge færdselsreglerne, samt guidens anvisninger, deltagerne skal være selvforsikret (ansvar/ulykke).

 

Booking

Se Helsingør med løbesko

Vælg et tidspunkt herover.
Antal 175,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

La Fronte Piatta

Se Helsingør med løbesko...
Kulturværftet, Allégade 2, 3000 Helsingør