Backhaus-Brown & Glassmedjen

Backhaus-Brown & Glassmedjen Arbejdende glasværksted, galleri & butik.

Smukt beliggende på Hundested Havn finder man Glassmedjen. Bygningens arkitektoniske linjer er tegnet med respekt for omgivelserne og er inspireret af placeringen ved vandet. Glassmedjen fremstår som en perle på havnen, en lille ”Sort Diamant”, der knejser stolt med udsigt til Kattegat og indsejlingen til Isefjord, beliggende på kajkanten i hjertet af havnen, hvor lystbåde og små fiskekuttere lægger til eller sejler lige forbi.

Inde i smedjen bliver man mødt af stilfuldt og unikt design, flot udstillet i butik og galleri. I midten af smedjen finder man det arbejdende værksted med arbejdsstationer, glasovn og afspændingsovn. Her kan man hver dag se Nanna og Andrew arbejde med deres kunst og følge tilblivelsen af de smukke glasprodukter. Det er en helt særlig oplevelse at komme her. Her er ro, kunst og traditionelt håndværk og en ganske særlig atmosfære og sjæl.

 Fra smedjens store panoramavinduer kan man betragte havet, indsejlingen til Isefjord, havnen og den lille Rørvigfærge, der gang på gang sejler lige forbi på sine daglige ture mellem Hundested og Rørvig.

Hundested Havn er i dag er en helt speciel blanding af det nye og det gamle, nytænkning, kunstnere, gallerier, hyggelige restauranter, moderne bryghus i det gamle vodbinderi, jazz, blues, foredrag, grillaftner, lille færge, tog til havnen, traditionelt fiskeri, Sildens, Øllets og Æblets dag – en del af Copenhagen Cooking, international sandskulpturfestival, fiskehandlere, ægte gammeldags røgeri, vodbinderi og havneindustri. Her er atmosfære og stemning, en dejlig ro, smukt lys fra vandet på 3 sider, duft af hav og havn, og man kan få alle sanser fyldt op.Åbningstider / Tidspunkter

02/01/2019 - 31/12/2019 Mandag - Søndag 10:00 - 17:00

Del denne side

Opdateret af:

VisitNordsjælland info@visitnordsjaelland.com
 

Kontakt

Adresse

Nordre Beddingsvej 26
3390 Hundested

Telefon

+45 47748520

Fakta

  • Kunstform

    • Kunsthåndværk
    • Glasfremstilling

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 11.844690437
Latitude : 55.96478837