Roning og brædtsurfing (SUP) i Nordsjælland

End af de helt store fordele ved Nordsjælland er, at området er omgivet af vand på hele tre sider. Hvis du kigger mod øst, nord eller vest har du udsigt til vidunderlige legepladser som Øresund, Kattegat , Isefjord og Roskilde fjord. Her er fantastiske muligheder for roning, SUP, windsurfing, svømning, kajak og UV-jagt.

 

Windsurfing, kajak & SUP i Nordsjælland

End af de helt store fordele ved Nordsjælland er, at området er omgivet af vand på hele tre sider. Hvis du kigger mod øst, nord eller vest har du udsigt til vidunderlige legepladser som Øresund, Kattegat , Isefjord og Roskilde fjord. Her er fantastiske muligheder for svømning, kajak, windsurfing, UV-Jagt, roning og bølgesurfing. 

 

Feriehuse i Nordsjælland

I Nordsjælland finder du flere feriehusudlejningsbureauer som vil hjælpe dig med at få en god ferie. Feriehusene ligger ved strande langs den danske riviera, inde i landet tæt på byer som Hornbæk og Tisvildeleje.

Til vands.....

Oplev Nordsjælland fra vandsiden af, enten fra kano/kajak, på surfboard, med vind i sejlene eller i vand til knæene med en fiskestang i hænderne.....mulighederne til vands er mange......... 

Kings Challenge

Du får også trimmet din form i svømning, løb og cykling før feriens højdepunkt ”Kings Challenge” - Nordsjællands eget mini-tri!

Kendte foredragsholdere, tidligere og nuværende sportsstjerner vil krydre din ferie med foredrag, input og de helt rigtige råd om at optimere din træning. Hør f.eks. motiverende foredrag af Rasmus Henning (IronMan 2009-vinder), Eskild Ebbesen (5 gange OL-medalje), Christian Bitz m.fl.

Havne i Nordsjælland

Små, idylliske havne bag tjæret bolværk. Aktive fiskerihavne, hvor lystsejlerne ligger side om side med fiskekutterne. Store mondæne marinaer, med alle faciliteter. Nordsjælland har alle kategorier af lystbådehavne og byder med sin varierede kyststrækning på fine maritime oplevelser. 

Kano- eller kajakture

At sejle på Esrum Sø i kano eller kajak er en helt speciel oplevelse. Du kan leje en kano eller en kajak i sommerhalvåret ved ishuset i Sørup, lige ned til søen.
Læs mere her.