Feriehuse i Nordsjælland

I Nordsjælland finder du flere feriehusudlejningsbureauer som vil hjælpe dig med at få en god ferie. Feriehusene ligger ved strande langs den danske riviera, inde i landet tæt på byer som Hornbæk og Tisvildeleje.

Ilse Jacobsen shopping

I Hornbæk finder du udover Ilse Jacobsens Kurbadet, flere forskellige Ilse Jacobsen butikker. Der er Blomsten, Restaurant Kurbadet, sko og tøj.

Spa og wellness

Tag den tykke, bløde badekåbe på, og gå ind i et slaraffenland af velvære, skønhedsbehandlinger, aromakure, svømmeture og varme bade. Oplev en wellness-weekend, hvor der ikke står andet end nydelse og velvære på programmet.

Challenge Your Friends

Jeres aktive ferie er planlagt, så der er en række fastlagte aktiviteter. Men planen er også fleksibel, så I selv kan vælge til og fra og skræddersy jeres egen ferie – og forlænge med ekstra dage, hvor I har mulighed for mere aktiv ferie.

Dette program er derfor et forslag til eller en ramme for, hvordan jeres ferie i Nordsjælland kan se ud.

Wellness Hornbæk

Hornbæk er stedet hvor du får ny energi og inspiration ved vandet, stranden og skoven. Ud over naturen tilbyder Hornbæk mange varierede spa- og wellnesstilbud. Hornbæk er stedet hvor du får mental velvære i og omkring naturen kombineret med gode spa- og wellnessoplevelser. 

Kultur og kærlighed

Dag 1

– i alt ca. 8 kilometers cykling

Skab kreative desserter

Fredag

• Kl. 17 checker I ind på Hotel Hillerød i delte dobbeltværelser. Hotel Hillerød ligger i hjertet af det naturskønne og historiske Nordsjælland. Her bydes på afternoon tea med en skøn dessert.
• Til aften er der middag på den italienske restaurant Castello Rufo Ruffo i Hillerød, hvor der også er musikalsk underholdning.

Det søde selskabsliv

Fredag

• Ankomst kl. 16 på Helenekilde Badehotel i Tisvildeleje.
• Kl. 17 serveres te og kaffe og naturligvis en dessert på den fantastiske loungeterrasse. I kan også bestille en ½ times massage hos hotellets massør.
• Middagen indtages på Tisvilde Bistro. Køkkenet bygger på principper om enkel og ærlig mad, baseret på de bedste råvarer, der er i sæson.

Det søde liv

Fredag

• Check ind kl. 16 på Comwell Borupgaard i Snekkersten til five o’clock tea og en dessert produceret af lokale råvarer.
• Derefter er der afslapning i det dejlige AquaSpa-område. Her kan I bl.a. prøve koldtvandsbassin, relaxsauna, aromaterapi, fodbad, tropical showers og udendørs hottub. Der er også et fitnessrum, hvis der skal gøres plads til de mange desserter.