Feriehuse i Nordsjælland

I Nordsjælland finder du flere feriehusudlejningsbureauer som vil hjælpe dig med at få en god ferie. Feriehusene ligger ved strande langs den danske riviera, inde i landet tæt på byer som Hornbæk og Tisvildeleje.

Golfferie i Kongernes Nordsjælland

Tag på golfferie i Nordsjælland. Vi har nogen af landets allerbedste golfbaner, og mange af Danmarks professionelle golfspillere har startet deres karrierer i Nordsjælland. Her er en golfbane til et hvert temperament.

Fra Shakespeare til moderne kunst

Dagene fyldes også af stor, men mere moderne kunst, når du besøger Louisiana Museum of Modern Art. Med sine over 3.000 værker er museets permanente samling blandt Skandinaviens største og mest fascinerende. Omgivet af noget af tidens mest spændende arkitektur og smukke grønne omgivelser bliver besøget en oplevelse værd at dvæle ved.

Challenge Your Friends

Jeres aktive ferie er planlagt, så der er en række fastlagte aktiviteter. Men planen er også fleksibel, så I selv kan vælge til og fra og skræddersy jeres egen ferie – og forlænge med ekstra dage, hvor I har mulighed for mere aktiv ferie.

Dette program er derfor et forslag til eller en ramme for, hvordan jeres ferie i Nordsjælland kan se ud.

Livsnyderi med golf, shopping og kultur

Dag 1

• Ankomst til Nivå Camping til en luksushytte med alt tilbehør. Campingpladsen ligger som en lille oase i udkanten af Lave Skov kun 800 m fra lystbådehavnen og Nivå Strandpark og kun 30 minutters kørsel med toget til København.
• I bugten, som er et meget eftertragtet sted for windsurfer, er der fast livredder i sæsonen.

Golfferie

Nogle af landets allerbedste golfbaner findes i det idylliske Nordsjælland. Her er en golfbane til et hvert temperament.