Feriehuse i Nordsjælland

I Nordsjælland finder du flere feriehusudlejningsbureauer som vil hjælpe dig med at få en god ferie. Feriehusene ligger ved strande langs den danske riviera, inde i landet tæt på byer som Hornbæk og Tisvildeleje.

På cykel i Nordsjælland

Nordsjælland er et kongerige for turister, der vil opleve imponerende slotte og smuk natur og kultur fra en cykelsadel. Og der er aldrig lang vej, hverken til seværdighederne eller til de gode oplevelser med kultur, natur eller god mad – meget bedre bliver det ikke.

Nordsjællands perler på cykel

Men eventyret er ikke længere forbeholdt de kongelige. Nu kan I også komme ind bag slottets mure og få et unikt indblik i slottenes dramatiske historie og deltage i masser af spændende arrangementer. På denne tur vil I møde kunst og kultur af høj kvalitet. I vil komme forbi alle must-sees  i området  og få et par uforglemmelige dage i Kongernes Nordsjælland, hvor I ser og oplever historie, kultur og gastronomi som aldrig før.

Gastronomisk cykeltur

Dag 1

Ca. 38 km

Kultur i verdensklasse

❤ Dag 1

i alt ca. 8 kilometers cykling

• Ankomst om eftermiddagen til Hotel Marienlyst – beliggende direkte til Øresund. Her får I værelse med eget bad og morgenmad
• Efter check ind er i klar til at udforske området. Husk at booke cykler hos Saaby Cykler
• I det idylliske Sletten Havn ligger Restaurant Sletten, som ejes af kokkene bag Michelin-restauranten Formel B i København. Her kan i spise middag

Kultur og kærlighed

Dag 1

– i alt ca. 8 kilometers cykling

Kærlighed med udsigt

 ❤ Dag 1

- i alt ca. 8 kilometers cykling

Dessertweekend

Dessertweekend

Dessertweekend i Kongernes Nordsjælland

vvvvjfdlæajieræmnfcje