Kronborg Slot

Kronborg slot er verdenskendt som Hamlets og Shakespeares slot og stedet hvor Holger Danske sidder og sover i kasematterne. 

Det var Frederik 2. – Christian 4.s far – som byggede og navngav det prægtige renæssanceslot, vi kender i dag. Slottet blev bygget 1574 – 85 med inspiration fra europæiske fyrster, som et symbol på rigdom og magt.

Udstillinger og aktiviteter 2016

Udstillinger 2016

30.01-28.02 Bayeux-tapetet på Frederiksborg: Museet udstiller hele sin fotografiske kopi af Bayeuxtapetet. Billedfortællingen om hvordan vikingernes efterkommere, normannerne, forberedte og gennemførte erobringen af England i 1066, appellerer både til børn og voksne.

19. og 20. februar 2016 kommer Bayeuxgruppen og broderer på og viser deres afslutning frem.

Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg Slot

Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg Slot

Feriehuse i Nordsjælland

I Nordsjælland finder du flere feriehusudlejningsbureauer som vil hjælpe dig med at få en god ferie. Feriehusene ligger ved strande langs den danske riviera, inde i landet tæt på byer som Hornbæk og Tisvildeleje.

Fredensborg Slot i Dronningens Nordsjælland

Gå på opdagelse i Dronningens private have

I juli og august måned har du en enestående mulighed for at se Kongehusets helt private have - den Reserverede Have på Fredensborg Slot. I denne del af haven har Kongefamilien i århundreder modtaget regenter fra hele verden.

Ilse Jacobsen shopping

I Hornbæk finder du udover Ilse Jacobsens Kurbadet, flere forskellige Ilse Jacobsen butikker. Der er Blomsten, Restaurant Kurbadet, sko og tøj.

Vinterferie i Hillerød

Hold vinterferie i Hillerød, hjertet i Kongernes Nordsjælland. Det perfekte udgangspunkt for store kultur- og naturoplevelser, både i Hillerød med Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg Slot som fyrtårn og i hele Kongernes Nordsjælland. Hjertelig velkommen!

Vinterferie i Fredensborg

Vinterferie i Fredensborg er bl.a. kreative værksteder i Louisianas Børnehus og dejlige gåture i slotsparken med udsigt over Esrum sø

Vinterferie Helsingør

Kulturbyen, søfartsbyen, Hamletbyen, slotsbyen, verdensarvsbyen Helsingør byder velkommen i vinterferien til børn og voksne. Slå jer løs og gå ombord i oplevelserne - rigtig god fornøjelse! 

Wellness Hornbæk

Hornbæk er stedet hvor du får ny energi og inspiration ved vandet, stranden og skoven. Ud over naturen tilbyder Hornbæk mange varierede spa- og wellnesstilbud. Hornbæk er stedet hvor du får mental velvære i og omkring naturen kombineret med gode spa- og wellnessoplevelser. 

Hornbæk Kalenderen 2017

Lørdag d.2. december kl.11.00-16.00

Jul i den gamle Skurby. Julemarked Sted: Hornbæk Havn. Gratis adgang. Arrangør: Hornbæk Havn.

Museer i Kongernes Nordsjælland

Vores museer er porten til Nordsjællands historie. Bliv klogere på kongernes, munkenes, kunstnernes og søfartens Nordsjælland.