Velvære

Forkælelse for krop & sjæl

 

 

Wellness for krop og sjæl. Sådan kan man godt beskrive et ophold i Nordsjælland. Kilometervis af strande, som indbyder til lange traveture og en forfriskende dukkert. Det særlige lys, som inspirerer kunstnere til at bo og arbejde langs kysten, før som nu. Den vidunderlige udsigt over Kattegats blå, når du vandrer eller cykler ad Nordkyststien. Berigende kunstoplevelser på Louisiana. Det er balsam for sjælen. Historiske badehoteller med stil og atmosfære, nænsomt restaurerede til moderne standard, ligger strøet langs Den Danske Riviera. Book et wellnessophold – og oplev den befriende følelse af at give slip på hverdagens krav og bare lade sig forkæle. Tag den tykke, bløde badekåbe på og træd ind i en verden af velvære, aromaterapi, varme bade og afslapning. Hvor intet andet end nydelse er på programmet.

I Hornbæk, indbegrebet af den klassiske badeby, ligger Kurbadet by Ilse Jacobsen. Her får du den ultimative wellness oplevelse: varme inden- og udendørs bade, spa, sauna, dampbad og massage, skønhedsbehandlinger samt gourmet restaurant.

Gastronomisk forkælelse hører til wellness, og her leverer lokale fødevare­producenter produkter af meget høj kvalitet, så du kan ”smage på Nordsjælland”.

Golf i Nordsjælland

Tag på golfferie i Nordsjælland. Mange af Danmarks professionelle golfspillere startede deres karrierer i Nordsjælland.

Oplevelsesruter fyldt med forkælelse

Langs Den Danske Riviera, Dessertweekend og Sensommerdage. Det er oplevelsesruter, der giver dig et ophold fyldt med forkælelse i Kongernes Nordsjælland. Nyd livet, slap af med lækre spabehandlinger eller gå på opdagelse i de kulturelle og gastronomiske oplevelser.