Vinterferie i Kongernes Nordsjælland
Vinterferien står lysende og lokkende forude, og snart er det tid til afslapning, samvær og gode oplevelser. Og vi trænger til det energi-boost, en dejlig ferie kan give på den mørke og kolde tid af året. Hold din vinterferie i Kongernes Nordsjælland, og få netop den energiopladning som vidunderlig natur, levendegjort historie og inspirerende kunst kan give, når børn og voksne er sammen om oplevelsen.

Vinterferien i Nordsjælland er fuld af gode tilbud til børn, men det var ingen spøg at være barn i gamle dage! Prøv hvordan det var at være fejepige eller svinedreng på Kronborg i Renæssancen, med udklædning og det hele. På Frederiksborg Slot kan du hygge dig med at lave dit eget kunstværk i portrætværkstedet, og se hele slottet oplyst til Gardens of Light. Hold aktiv ferie og få luft og motion i Nordsjællands dejlige landskaber, f.eks. Heatherhill eller på naturfitnessbaner. Der er mange, mange flere tilbud, så lad dig inspirere her på siden: Rigtig god vinterferie!

Bliv soldat og forsvar Kronborg Slot

Kom med Kronborgs brave soldat ned i de dybe kasematter under slottet. Lær at sigte med en kanon, gå i takt og slås med sværd.

Gardens of Light

Lørdag den 18. februar holder Det Nationalhistoriske Museum aftenåbent i forbindelse med Gardens of Light - den internationale lysfest for slotte og slotshaver

Spis godt i Kongernes Nordsjælland

Et væld af hyggelige restauranter og caféer i Kongernes Nordsjælland

Soul Survivors på Bryghuset

Få en festlig aften på Halsnæs Bryghus  til lækre varme toner, klassisk groovy soul og funk musik fra 70’er og 80’erne. 

Efterårsferie aktiviteter i Louisiana Børnehus

Børnehuset i Louisiana holder åbent hele efterårsferien og byder på alt indenfor kreativitet

Sov godt i Kongernes Nordsjælland

Overnatning i Kongernes Nordsjælland

Naturområder i Nordsjælland

Bliv inspireret til at besøge flere naturområder i Kongernes Nordsjælland.