Ferie med sved på panden i Kongernes Nordsjælland

 

Flere og flere vil gerne have en aktiv ferie - kroppen skal bruges, pulsen skal op. Har du det også sådan, er Nordsjælland er det perfekte valg. Nordsjællands kyst, Den Danske Riviera, indbyder til masser af aktivitet på vandet. Ved Lynæs syd for Hundested tilbydes kurser i windsurfing og kitesurfing. I Hornbæk finder du stand-up paddling og i Helsingør kan du leje en jolle og tage på fisketur på Øresund. De store søer, Arresø og Esrum sø, indbyder til kano og kajak.

Cykelferie er utroligt populær. Du får motion, frisk luft og masser af sanseindtryk på de Nordsjællandske cykelruter gennem skov, over marker, langs hav og strand med top-seværdigheder og gode spise- og overnatningssteder undervejs. Lad dig inspirere af vores oplevelsesruter med forskellige temaer.

Om du er til sveddryppende motionsløb eller rolig meditativ vandring er dit valg. I Nordsjælland kan du både - og. Tag på guidede løbeture eller brug selv de mange motionsruter. Følg Klosterruten og besøg Esrum Kloster – center for pilgrimsvandring.

 


  • Prøvedyk i åbent vand med Masterdive

    Oplev verden under vandets overflade med et prøvedyk på et af vores lokale divesites! Kunne du tænke dig at finde ud af, hvordan Øresund ser ud nedefra?
    Fra 699,00 DKK Book

Sportsbegivenheder i Kongernes Nordsjælland

I Kongernes Nordsjælland er der meget at opleve. Tag ud i naturen og oplev nogle af de mange sportsbegivenheder

Outdoor aktiviteter

Nyder du duften af skov og lyden af havets brusen? Naturen inviterer til motion, masser af frisk luft og uforglemmelige oplevelser. Kongernes Nordsjælland indbyder i den grad til bevægelse,