Madoplevelser

Mad & drikke

Nordsjælland har alle forudsætninger for at leve op til dine forventninger om kulinarisk oplevelse. Dygtige fødevareproducenter dyrker og forarbejder råvarer lokalt, så der aldrig er langt fra jord til bord. Restauranter arbejder med årstidens råvarer i Nyt Nordisk Køkken, som bygger på renhed, friskhed, enkelhed og etik.

Smag På Nordsjælland er et netværk af fødevareproducenter og madhåndværkere, som arbejder på at udbrede kendskabet til regionens kvalitetsprodukter. Økologiske urter og grøntsager, frugt og bær, kød fra fritgående kvæg og lam, øl fra mikrobryggerier, feinschmecker chokolade, vin fra lokale vinbønder, ost, skaldyr og meget mere. Oplev med egne smagsløg hvorfor top-restauranter i København vælger netop dem som leverandører.

Kunne du tænke dig selv at kreere vidunderlige desserter med lækre, friskplukkede bær? Så har du mulighed for at komme på dessertkokkeskole. Vil du hellere lade dig opvarte og forkæle, så vælg en af vores mange gode restauranter, læn dig tilbage, og nyd!

Spis godt i Kongernes Nordsjælland

Et væld af hyggelige restauranter og caféer i Kongernes Nordsjælland

Gårdbutikker i Nordsjælland

Besøg de bedste gårdbutikker i Nordsjælland

Play Video

Oplev Dessertweekend

Begivenheder i Nordsjælland

Find store og små begivenheder for både store og små i Kongernes Nordsjælland

Book oplevelser

Her kan du søge efter din oplevelse enten via by eller tema. Lad dig inspirere her på siden........