På en regnvejrsdag

Hjælp det regner......

 

 

Danmark er omgivet af hav, og det betyder blæst og regnvejr engang imellem. Men det er ingen hindring for en dejlig ferie med masser af oplevelser. Hop i regntøj og gummistøvler og gå en tur langs stranden. Det er herligt at blive blæst igennem – det handler bare om at være varmt klædt på. Gør det til en sport at finde smukke sten, deres farver og strukturer bliver tydeligere i regnvejr – og hulsten bringer lykke.

Tag på skovtur i Grib Skov, Hornbæk Plantage, Teglstrup Hegn eller Tisvilde Hegn. Her er der læ, og alle skovens dufte bliver mere intense i regnvejr. I sensommeren og efteråret kan du finde rørhatte, kantareller og andre dejlige spisesvampe. Husk en god svampe-guide!

Er du mere til indendørs oplevelser kan du besøge nogle af Danmarks smukkeste slotte, Kronborg og Frederiksborg Slot. Gå amok i teknik på Danmarks Tekniske Museum, gå i fisk på Øresundsakvariet, nyd verdenskunst på Louisiana og dyk ned i historien på bymuseerne. En tur i svømmehallen eller biografen er altid populær. Tjek også begivenhedskalenderen!

Oplevelsesruter fyldt med mad og drikke

Dessertweekend og Smag på Kongernes Nordsjælland. Det er oplevelsesruterne, der giver dig et ophold fyldt med mad og drikke i Kongernes Nordsjælland. Vi tilbyder dig alt det bedste til smagsløgene krydret med kulturelle oplevelser og udflugter i den smukke natur. Læs mere om oplevelsesruterne i boksene her til højre.

Book oplevelser

Her kan du søge efter din oplevelse enten via by eller tema. Lad dig inspirere her på siden........

Her kan du kan lade dig inspirere til helt særlige, kæmpe store, sjove og anderledes events

Spændende events 2017

Her kan du lade dig inspirere til helt særlige, kæmpe store, sjove og anderledes events. Planlæg i ro og mag din ferie langs Den Danske Riviera