Hundested

Her midt mellem hav og fjord og med en af Nordsjællands bedste badestrande som nabo, findes den idylliske by Hundested. Her er der lidt for enhver. Fra morgenstunden lander kutterne dagens fangst af friske fisk og blander sig med gæstesejlerne der nyder det fascinerende havneliv. Besøg polarforskerens Knud Ramussens Hus som nu er et levende museum midt i det unikke naturområde ved Spodsbjerg Fyr. Blot to km fra Hundested finder du Lynæs Havn. Her på det idylliske næs slår winsurferne sig løs i de perfekte bølger og du kan både få slukket tørsten og sulten i havnens butikker. Lynæs Kirke er også et besøg værd. den er opført i smukke kampesten som får den til at falde naturligt ind i omgivelserne. Velkommen til. 

Hundested

Hundested er ikke kun en turistby - den er ægte. Der er andre små byer ved havet med hvide sandstrande, lyngbakker og duftende fyrreplantager. Hundested har det hele, men taler ikke meget om det. Byen har altid levet af havet og langt op i sidste århundrede, fandtes der stadig en enorm fiskerflåde og sildefiskeriet var af altoverskyggende betydning for de herboende familier. 

Færgefart, rederivirksomhed, industri og erhverv eksisterer i dag side om side med fiskeriet, og året rundt er der stadig liv ved den autentiske fiskerihavn. Kulturmolen er altid et besøg værd, med gallerier, bryghus og åbne værksteder, som fx glassmedjen. 

 

Hundested kort

Find inspiration til din ferie i Nordsjælland. Hylderne bugner af skønne brochurer fra Nordsjælland og Danmark

Tag på rundtur til alle de skønne gallerier og kunsthåndværkere året rundt

Livlig og spændende havn med dejlige spisesteder, kunst & kultur.

Cruise anløb maj 2016 i Hundested

Et stort udbud af gallerier & kunsthåndværkere kan man finde her i Halsnæs. Håber du finder den eller de kunstnere, som du vil besøge og får gode oplevelser af kunst og kunsthåndværk

Mindestue for Knud Rasmussen.

Økosamfundet Dyssekilde er en landsby opført udelukkende i økologiske materialer med egen energiproduktion.
Mange forskellige byggerier med tilhørende økologisk butik med stort udvalg i lækre økologiske varer. 

Her i Halsnæs befinder du dig aldrig langt fra hav, fjord, sø, skov eller grønne arealer. Her er et væld af aktivitetsruter, cykel- og vandrestier, som indbyder til aktivitet i naturen. Vi har også Danmarks største sø Arresø, hvor du kan komme ud og sejle med Frederikke.

Forbindelsesleddet på Den Danske Riviera

Del denne side