Vinterferie i Kongernes Nordsjælland

Vinterferien står lysende og lokkende forude, og snart er det tid til afslapning, samvær og gode oplevelser. Og vi trænger til det energi-boost, en dejlig ferie kan give på den mørke og kolde tid af året. Hold din vinterferie i Kongernes Nordsjælland, og få netop den energiopladning som vidunderlig natur, levendegjort historie og inspirerende kunst kan give, når børn og voksne er sammen om oplevelsen. Vinterferien er fuld af gode tilbud til børn. På Frederiksborg Slot kan se hele slottet oplyst til Gardens of Light. Du kan slå katten af tønden i havnen i Hundested eller se en spændende udstilling på et af de mange museer i området. Hold aktiv ferie og få luft og motion i Nordsjællands dejlige landskaber, f.eks. Heatherhill eller på naturfitnessbaner. Der er mange, flere tilbud, så lad dig inspirere her på siden. Rigtig god vinterferie!

Vinterferie i Helsingør

Kulturbyen, søfartsbyen, Hamletbyen, slotsbyen, verdensarvsbyen Helsingør byder velkommen i vinterferien til børn og voksne. Slå jer løs og gå ombord i oplevelserne - rigtig god fornøjelse! 

Vinterferie i Halsnæs

Det er vinterferie og Halsnæs er fuld af hyggelige vinterferieaktiviteter samt fuld af fantastiske naturoplevelser lige udenfor døren. Der findes ikke dårligt vejr - kun dårlig påklædning! 

Vinterferie i Hillerød

Hold vinterferie i Hillerød, hjertet i Kongernes Nordsjælland. Det perfekte udgangspunkt for store kultur- og naturoplevelser, både i Hillerød med Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg Slot som fyrtårn og i hele Kongernes Nordsjælland. Hjertelig velkommen!

Vinterferie i Fredensborg

Vinterferie i Fredensborg er bl.a. kreative værksteder i Louisianas Børnehus og dejlige gåture i slotsparken med udsigt over Esrum sø

Vinterferie i Danmark

Hold ferie i Danmark, der også byder sig til i vintermånederne! De fleste museer, akvarier og zoologiske haver holder åbent året rundt, og der er ingen problemer med at finde overnatning på denne årstid - og det er uanset hvilken type, du går efter.