Aktiv ferie

Ferie med sved på panden i Kongernes Nordsjælland

 

 

 

Flere og flere vil gerne have en aktiv ferie - kroppen skal bruges, pulsen skal op. Har du det også sådan, er Nordsjælland er det perfekte valg. Nordsjællands kyst, Den Danske Riviera, indbyder til masser af aktivitet på vandet. Ved Lynæs syd for Hundested tilbydes kurser i windsurfing og kitesurfing. I Hornbæk finder du stand-up paddling og i Helsingør kan du leje en jolle og tage på fisketur på Øresund. De store søer, Arresø og Esrum sø, indbyder til kano og kajak.

Cykelferie er utroligt populær. Du får motion, frisk luft og masser af sanseindtryk på de Nordsjællandske cykelruter gennem skov, over marker, langs hav og strand med top-seværdigheder og gode spise- og overnatningssteder undervejs. Lad dig inspirere af vores oplevelsesruter med forskellige temaer.

Om du er til sveddryppende motionsløb eller rolig meditativ vandring er dit valg. I Nordsjælland kan du både - og. Tag på guidede løbeture eller brug selv de mange motionsruter. Følg Klosterruten og besøg Esrum Kloster – center for pilgrimsvandring.

Kærlighed på cykel, Kings Challenge og Tag på vandretur. Det er oplevelsesruterne, der giver dig et aktivt ophold i Kongernes Nordsjælland. Få masser af gode oplevelser, men også motion og sved på panden.


Cykelferie i Nordsjælland

Der er aldrig lang vej, hverken til seværdighederne eller til de gode oplevelser med kultur, natur eller god mad. Det bliver ikke meget bedre, end når du er på cykel i Nordsjælland.

Tag på golfferie i Nordsjælland. Mange af Danmarks professionelle golfspillere startede deres karrierer i Nordsjælland. Nordsjælland har nogle af landets allerbedste golfbaner

Golf i Nordsjælland

Tag på golfferie i Nordsjælland. Mange af Danmarks professionelle golfspillere startede deres karrierer i Nordsjælland.