Kulturpromenaden Elsinore Walk

En guidet byvandring på egen hånd til Helsingørs kulturelle seværdigheder

Kulturpromenaden Elsinore Walk er Helsingør Kommunes nye kulturelle byvandring – et gratis tilbud til alle. Gå på opdagelse i Helsingørs mere end 800 år gamle, brogede og dybt fascinerende historie. Ved hjælp af en rute markeret med blå prikker i gadebilledet bliver du ført rundt til 20 kulturelle seværdigheder, markeret med et skilt og et nummer, som alle på hver sin måde fortæller en bid af historien.

Mærk middelalderbyen, når du bevæger dig gennem smalle, brostensbelagte stræder mellem 1500-tals bindingsværkshuse. Besøg Skt. Mariæ kirke og Karmeliterklosteret, et af Nordeuropas bedst bevarede klosteranlæg fra middelalderen. Se de statelige købmandsgårde, som vidner om Sundtoldtidens velmagtsdage og Helsingørs og Kronborgs verdensry - som bragte Shakespeare i forbindelse med byen og inspirerede til hans verdenskendte skuespil Hamlet. Få hele historien om Helsingørs udvikling fra lille fiskerleje til Sundtoldsby, fra industriby til moderne, sprudlende kulturby.

Få fuldt udbytte af Elsinore Walk ved at hente den gratis guidebog på Helsingør Turistinformation, på Kulturværftet eller på et af byens museer. Guidebogen findes i 7 forskellige sprogversioner: dansk, svensk, engelsk, tysk, kinesisk, tyrkisk og arabisk. 

 

Pris

Byvandring og guidebog

Gratis

Del denne side

Opdateret af:

VisitNordsjælland info@visitnordsjaelland.com
 

Kontakt

Adresse

Havnepladsen 3
3000 Helsingør

Telefon

+45 49 21 13 33

Fakta

  • Type

    • Byvandring

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 12.6141334962
Latitude : 56.034121794902