Kurs Mod Nære Kyster ...Sejl & Fisk

Sejltur med sejlbåd i skønne Isefjord / Roskildefjord, smen sejler-instruktør. Fiskeri med certificeret og professionel fiske-instruktør.

Vi mødes i Lynæs havn kl. 10 og påmønstrer båden. Vi stævner ud i skønne Isefjord for fulde sejl –alle hjælper til at trække i tovværk mv. for at få sejlene sat, så båden sejles optimalt.
Vi taler og lærer om det at sejle en sejlbåd, i forhold til vinden, båden og riggen. Vi lærer en masse om at fiske, forskellige arter, hvor de findes, tilberedning mv.
Vi sejler og fisker i 4-5 skønne timer.

På hver tur er der en professionel sejlerinstruktør samt en professionel og certificeret fiskerguide ombord.

Medbring lunt tøj –vi har resten. Se program her 

Se video med Sejl & Fisk her

Pris kr. 3.000.- Består af leje af båd med op til 5 personer ombord. 

Booking

Kurs Mod Nære Kyster ...Sejl & Fisk

Antal 3.000,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

BaadeOg

Vi tilbyder også intensive uge-kurser, hvor man på blot en uge kan blive optrænet til den praktiske del af duelighedsbeviset. Det kan også være familien der vil leje en båd med skipper, og drage på togt, og en ny verden fuld af sejler-oplevelser. Eller familiefesten der afholdes til søs. I sejlcentret "BaadeOg" har vi et bredt netværk af sejler-instruktører, som vi hyrer ind efter behov. Vi laver individuelle kurser, fler-mandskurser, events, gruppearrangementer (f.eks. firmaer, teambuilding, events, ledermøder, spejdere, skoleklasser, lokale klubber) etc. Drømmer du/I om at lære at sejle, eller er blot på jagt efter gode natur-oplevelser, så kontakt Sejler-instruktør Nanna, og aftal nærmere: ns@baadeognu.dk "At sejle er at leve" - læs mere om Sejler-eventyr