Marsvinesafari på Øresund - aftenture

Tag med på en spændende marsvinsafari på Øresund og oplev Danmarks lille hval i sine naturlige omgivelser. Vi sejler ud fra Helsingør i Øresundsakvariets store gummibåd med Kronborg om styrbord og sætter kursen for fuld speed mod området foran Hornbæk Plantage, hvor der findes et marsvinehabitat. Undervejs spejder vi efter marsvinene, mens Øresundsakvariets formidlere fortæller om den fascinerende lille hval, som efterhånden er blevet ret almindelig i Øresund. Tilbage mod havnen nyder vi den smukke solnedgang.

Der serveres varm kakao og kaffe ombord og der er fri entré til akvariet både på dagen og dagen efter turen.

Marsvinesafari - dagsture se her!

Praktisk info: Husk varmt tøj, der passer til vejret. Det er altid koldt på vandet. Der udleveres redningsveste inden afgang. Båd og besætning er godkendt af Søfartsstyrelsen (max. 12 passagerer). Af sikkerhedsgrunde er det ikke tilladt at benytte private redningsveste.

Mødested: Øresundsakvariets billetsalg senest 10 min. før afgang.

Der tages forbehold for at vi bliver nødt til at aflyse turen pga. vejret. Det er skipper, der afgør om vi sejler (regn er sjældent et problem, kun vind og bølger). Hvis turen må aflyses kontakter vi jer på det telefonnummer I oplyser ved bestillingen.

Personer under 15 år kun ifølge med voksne. Børn under 6 år må grundet turens længde samt sikkerhed ikke komme med på turen. 

OBS: Husk at taste telefon/mobil nummer ind, så vi kan få fat på jer ved eventuelle aflysninger!

Booking

1. Vælg produkt(er)

Marsvinsafari Voksen aftentur 460,00 DKK
Marsvinesafari barn 6-11 år aftenture 370,00 DKK

2. Vælg dato

Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Øresundsakvariet

Øresundsakvariet
Kontakt
Strandpromenaden 5
3000 Helsingør
Tlf.: 3532 1970
www.oresundsakvariet.ku.dk
Åbningstider
Mandag-Fredag kl. 10.00-17.00
Lørdag-Søndag kl. 10.00-17.00